Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.293
- 932
- 608
Yangın otobüsü de sakata gelmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumu okuyorlar diyorum inanmıyorsunuz.Kaya Temel: "Galatasaray'a menajerler tarafından orta saha için Richard Rios ismi önerildi. Kendisi Palmeiras forması giyiyor ve Kolombiya Milli Takımı'ndan Davinson'un arkadaşı. Galatasaray bu oyuncuyu şu an izliyor."
1 tane sigara veririm.ücreti mukabilinde açtırırım![]()
değmez bence içme heder etme kendininöbete hareket getirmek gerekiyor onun için
akşama kafayı çekmeliyim
yüzde 99 gelir dedikleriniz ne oldu önce onun hesabını verinKaya Temel: "Ziyech'e teklifler gelmeye devam ediyor. Özellikle Arabistan'dan. %100 kalır diyemiyorum."
maalesef her gün saymanım içip içip keramettin'e saracağımdeğmez bence içme heder etme kendini
Buda yasaklılar listesine girerse bir baska espri üretirken biz„Gibi nöbet“ esprisi de malum espriler listesine eklenmelidir @yönetim
Modlar ve adminler açabiliyor nöbetleri rtaş. Hayri heis bir istisna forumun demiri oldugu için.buna hala adayım - ama ne zaman yapılması gerek bilmiyorum , bir mod açmış oluyor.
700 mesaj daha var yeni nöbeteModlar ve adminler açabiliyor nöbetleri rtaş. Hayri heis bir istisna forumun demiri oldugu için.
salih özcanın kerem demirbaydan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.Salih Özcan 45 m euro etmez
Post akışı hızlanmalı700 mesaj daha var yeni nöbete
sağlam bir kolpa olsa akıyor ama kolpa bile çıkmıyorPost akışı hızlanmalı
Sen bu isi biliyosun arkadas