Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun neden beni sevmiyosunuz modunda ama icten ice kendisi de biliyor neden sevmedigimizi.

Disariya sirin gozukup, surekli tutmadigi sozler sallayan, arka planda her turlu hinligi yapip bunu tuccar kurnazligi zanneden bir adam cunku.

Erden Timur’un arkasina da saklanamiyor artik, iyi transferler bile kurtarir mi emin degilim. Ama yine de yapsin bakalim :)

Derrick haberini, Dursun Özbek'in Uefa'dan ceza gelebilir söylemiyle birleştirir isek neticenin ne denli berbat olduğunu görüyoruz.

Derrick haberini, Dursun Özbek'in Uefa'dan ceza gelebilir söylemiyle birleştirir isek neticenin ne denli berbat olduğunu görüyoruz.
Ceza gelecek bir durum yok, yalanın önde gideni bir açıklamaydı Florya yetkisini almak için. O sebepten ceza verilecekse 4 kulüp de yer çünkü.

Koca kongrede çıkıp nedense kimse söylemedi bunu.

2 transfer ihtiyacımız var. 2 ve 8 numara. Panik yapacak durum yok ama lig başlamadan gelmese bu hamleleri ayıptır gerçekten. Yine bırakmasına Eylüle, ama şu an yonetim konuşmaları, rahatlıklari oraya gidiyor. İlk maçta sağ bek ve orta saha olmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceza gelecek bir durum yok, yalanın önde gideni bir açıklamaydı Florya yetkisini almak için. O sebepten ceza verilecekse 4 kulüp de yer çünkü.

Koca kongrede çıkıp nedense kimse söylemedi bunu.
Amirim bazen gerçekten kulüpte hiç para yok gibi geliyor, o kadar başarılı iki sezon, üstüne sponsor rekoru ama hala hava negatif. Şans yok bizde de, en rahatlayacağımız dönemde Dursun Özbek'e denk geldik... Kongre ise dediğiniz gibi, rekor oyla seçildi Dursun Özbek, üstüne ne diyebiliriz ki...:crushed:

Bugün ismi çıkan Richard Rios iyi bir oyuncuya benziyor. Tabi bu oyuncunun Scout ekibi aracılığıyla değilde menejer önerisi olması çok can sıkıcı. Scout ekibinin de hiçbir hazırlığının olmaması, şampiyonluk kutlamalarında sayılan 40 tane ismi boşuna besliyoruz izlenimi oluşturdu bende. Umarım yanılıyorumdur.

Sen Brezilya’dan kimsenin bilmediği iyi oyuncu beklersin, yönetim premierligden geçen sene en az 2 aylık sakatlığı bulunan formsuz oyuncu getirir😂

Bugün ismi çıkan Richard Rios iyi bir oyuncuya benziyor. Tabi bu oyuncunun Scout ekibi aracılığıyla değilde menejer önerisi olması çok can sıkıcı. Scout ekibinin de hiçbir hazırlığının olmaması, şampiyonluk kutlamalarında sayılan 40 tane ismi boşuna besliyoruz izlenimi oluşturdu bende. Umarım yanılıyorumdur.
Adamlar muhtemelen bütün gün ofiste çay kahve takılıyor, kimsenin oyuncu izlediğini sanmıyorum

Bu süreçte neden bir tek Doue ile görüşülür, aynı anda başka sağ beklerle görüşmek yasak mı?
Şimdi sil baştan başka sağ bek ve kulübüyle görüşmeye başlayacaklar. 2-3 hafta da onlarla zaman kaybederler artık
Bu arada ligin başlamasına 28 gün kaldı

Amirim bazen gerçekten kulüpte hiç para yok gibi geliyor, o kadar başarılı iki sezon, üstüne sponsor rekoru ama hala hava negatif. Şans yok bizde de, en rahatlayacağımız dönemde Dursun Özbek'e denk geldik... Kongre ise dediğiniz gibi, rekor oyla seçildi Dursun Özbek, üstüne ne diyebiliriz ki...:crushed:
Hiçbir kulüpte sıcak para olmaz, öyle kasada para var söylemleri boş iş, var evet BB kontrolünde olan bloke hesapta var.

Transfer yapamamanın nedeni de para değil beceriksizlik. İkna edemiyorlar oyuncuları.

Hiçbir kulüpte sıcak para olmaz, öyle kasada para var söylemleri boş iş, var evet BB kontrolünde olan bloke hesapta var.

Transfer yapamamanın nedeni de para değil beceriksizlik. İkna edemiyorlar oyuncuları.
Neyse ki kemik kadro sağlam kuruldu Erden Bey sayesinde, eğer eksikler daha fazla olsa idi
"yandı gülüm keten helva" diyecektik sanırım amirim. Korkum, sıcak para için Barış ve Davinson gibi isimleri satmayı düşünürler mi; o zaman geçmiş olsun, yerlerini doldurmaları mümkün değil.

Ben zaten 2 ve 8 için beklentimi çok düşürdüm, mevcut komite Hakim, Wilf, Davinson ölçeğinde isimleri getiremez bence, getirirse şaşırırım.

30mye oyuncu sattık yine fakiriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt