Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.395
- 9.747
- 2.568
eşit şartlar altında konuşalım
mesela 15 bonservis ve 5 maaş ikisi için de
heralde hakan yani sonra futbol cahili diye yaftalanıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşit şartlar altında konuşalım
mesela 15 bonservis ve 5 maaş ikisi için de
Şartlar eşit olmaz napoliyle de her türlü anlaşman gerekecek bu sefer 75i yatırdım aldım olmaz juve için de geçerli napoli ikna olmadan olmaz o işBildiği için Juventus'u bekliyor.
Şartlar eşit olunca oraya gideceğim diye diretecek.
Bonba gibi geliyorr
Bonba gibi geliyorr
heralde hakan yani sonra futbol cahili diye yaftalanıyoruz
keşkePartey fenere 8m maasla falan gelir
Osimen ve hakanç hamlesi bekletilmeliFenerbahçe, Neymar ile ilgileniyor. (L’Equipe)
Maalesef seviye çok düşük. Tahammül edilemiyor zaman zaman.forumdaki futbol bilgisizliği yüzünden forumu bırakmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım
bu kadar korkmayın yav her görüşüme saygımız varheralde hakan yani sonra futbol cahili diye yaftalanıyoruz
bu kadar korkmayın yav her görüşüme saygımız var
tepkilerden korktuğum için anti okanlığı içimde yaşıyorumsen bizi yarı yolda bıraktın anti okan işinde, skora göre görüşleri değişen bir kişi olarak zaten futbol cahilliği vs hususunda nutuk atacak biri değilsin nazarımda neyinden korkacağım.
BEklemeye deger mi sakat bi kaleciyi bilemedimTer Stegen muhtemelen ağustos'a kadar Barçayla didişir o zamana kadar beklersek anca gelir. Bizimkiler bekler mi orası muamma. Ama olur da gelirse ve oynamak isterse kapı gibi kalecimiz olur.
tepkilerden korktuğum için anti okanlığı içimde yaşıyorum