Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.265
- 15.206
- 488
Aslında bence tam takıma cuk diye oturcak adam mikuatze ama santrfor olarak değil hemen arkasında olacak gizli forvet veya yardimci santrfor olarak.10 no olması zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo daha iyi oynar ondanAslında bence tam takıma cuk diye oturcak adam mikuatze ama santrfor olarak değil hemen arkasında olacak gizli forvet veya yardimci santrfor olarak.10 no olması zor
Acilden 1-2 saat önce geldim. Direksiyona geçmek istemiyorum hiç. Kalp gibi atıyor valla…
Kerem yanina gidip selamlasmak istediginde donup bakmadi bile. Karaktersiz herifin tekiymis.Sacha Boey Sacha Boey diyoruz da dün akşam yine sakatlandı.Acikcasi bu çocuk duzelemeyecek diye korkmaya başladım.Biz başka sagbek bulsak çok daha iyi olacak gibi geliyor.Bu hayalin peşinden artık gitmemeliyiz.Ayrica Boeyden yedek takımın oyun duzenindenmidir nedir bizdeki tadı maalesef alamadım.Boey için bu kadar ayiılıp bayilmamizin yersiz olduğunu düşündüm.
Adamin muzmin sakat oldugunu anlamak icin doktor olmaya gerek yok. Zaten gelmek icin de pek istekli degil. Bence de zaman kaybetmemek lazim.Sacha Boey Sacha Boey diyoruz da dün akşam yine sakatlandı.Acikcasi bu çocuk duzelemeyecek diye korkmaya başladım.Biz başka sagbek bulsak çok daha iyi olacak gibi geliyor.Bu hayalin peşinden artık gitmemeliyiz.Ayrica Boeyden yedek takımın oyun duzenindenmidir nedir bizdeki tadı maalesef alamadım.Boey için bu kadar ayiılıp bayilmamizin yersiz olduğunu düşündüm.
Ben gormedim olayi. Ancak Kerem daha sonra beraber fotograflarini paylasmis. Belki mac esnasinda farkinda olmamistir.Kerem yanina gidip selamlasmak istediginde donup bakmadi bile. Karaktersiz herifin tekiymis.
Trabzon bize kizginmis Eren Elmali transferindeki tavrimizdan dolayi.Ugurcan en iyi yerli kaleci
Yerli oyuncularin önemini son üc sezon da anlamis olmaliyiz
Ugurcan da aidiyet duygusu olan bir kaleci
Sadece maliyet olarak uygun degil bu kesin
O paralara cok daha iyi bir kaleci alinabilir
Ayrica fener’i secmesi tamamen irfan can dan dolayidir bence,milli takim da oda arkadasi bildigim kadariyla yani bir sekilde ikna etmistir
cok kacirmis sane, bu futbolla yunus ve barisi kesmesi zor olacak ve ayrica ihtiyac yoktu durduk yere kriz yasanacak takim icerisinde. rekabet iyi tabikide ister istemez küsmelerde olacak.
okan hocaya cok is düsecek bukadar yildizi yönetmek zor olacak. sanede sikinti yok, rekabet güzelde bizim yerliler illaki küslük yapar veya hepsini oynatacak bir sistem olmali.
Uzgunum haha attim, yani atmak zorunda biraktin. Komikti renktas.cok kacirmis sane, bu futbolla yunus ve barisi kesmesi zor olacak ve ayrica ihtiyac yoktu durduk yere kriz yasanacak takim icerisinde. rekabet iyi tabikide ister istemez küsmelerde olacak.
Aynen bende farkettim. Defolsun uyuz herifKerem yanina gidip selamlasmak istediginde donup bakmadi bile. Karaktersiz herifin tekiymis.
Nesine kizginlarmis? Parasini verip almadik mi? Silah zoruyla almadik herhalde.Trabzon bize kizginmis Eren Elmali transferindeki tavrimizdan dolayi.