Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bence tam takıma cuk diye oturcak adam mikuatze ama santrfor olarak değil hemen arkasında olacak gizli forvet veya yardimci santrfor olarak.10 no olması zor

Roma Kessie'yi geri almaya çalışıyomuş. Fb sulanabilir Arabistan dönüşü. Acaba ne kadar bitiktir araya mı girsek. Lemina Torreira Kessie Sara İlkay orta sahası çokoşollurdu

Son zamanların en iyi parçalısı çıktı, onda da yıldız üstte. Neyse

GuNvdRCXQAEfBSR

2 yıl önce, kanatlarmız Sane-Zaniolo, forvetimiz İcardi- Osimhen ( inşallah ), Ortada Lemina diye bi rüya bile göremezdik. Vay arkadaş inanılmaz bi olay.

Uyurcan fenere imzayi 3 Temmuz'da atar insaAllah.

Bu transferin futbol acisindan gerceklesmesini istemiyorum ama Anadolu'nun bu sene fenere daha fena yatacagina buyuk bir isaret olarak algilamakta fayda var. Nasil bir karaktersizlik ornegidir bu anlamak mumkun degil.

Sacha Boey Sacha Boey diyoruz da dün akşam yine sakatlandı.Acikcasi bu çocuk duzelemeyecek diye korkmaya başladım.Biz başka sagbek bulsak çok daha iyi olacak gibi geliyor.Bu hayalin peşinden artık gitmemeliyiz.Ayrica Boeyden yedek takımın oyun duzenindenmidir nedir bizdeki tadı maalesef alamadım.Boey için bu kadar ayiılıp bayilmamizin yersiz olduğunu düşündüm.

Sacha Boey Sacha Boey diyoruz da dün akşam yine sakatlandı.Acikcasi bu çocuk duzelemeyecek diye korkmaya başladım.Biz başka sagbek bulsak çok daha iyi olacak gibi geliyor.Bu hayalin peşinden artık gitmemeliyiz.Ayrica Boeyden yedek takımın oyun duzenindenmidir nedir bizdeki tadı maalesef alamadım.Boey için bu kadar ayiılıp bayilmamizin yersiz olduğunu düşündüm.
Kerem yanina gidip selamlasmak istediginde donup bakmadi bile. Karaktersiz herifin tekiymis.

Adamin muzmin sakat oldugunu anlamak icin doktor olmaya gerek yok. Zaten gelmek icin de pek istekli degil. Bence de zaman kaybetmemek lazim.

Ugurcan en iyi yerli kaleci

Yerli oyuncularin önemini son üc sezon da anlamis olmaliyiz

Ugurcan da aidiyet duygusu olan bir kaleci

Sadece maliyet olarak uygun degil bu kesin

O paralara cok daha iyi bir kaleci alinabilir

Ayrica fener’i secmesi tamamen irfan can dan dolayidir bence,milli takim da oda arkadasi bildigim kadariyla yani bir sekilde ikna etmistir
Trabzon bize kizginmis Eren Elmali transferindeki tavrimizdan dolayi.

1- sasha boey florya suyunun etki etmediği aidiyeti sıfır bir molozdur uzak dursun iyi çaktık
2- uğurcan yüzde yüz fenere gidecek geçen seneki maçta anlaştılar
3- lemina ne olursa olsun satılmamalıdır hele hakan için felan asla

Sosyal medya tam anlamıyla bk çukuru olmuş vaziyette. Bu ülkede +21 yaş ve sınav gerekli hesap oluşturmak için.

Sane hakkında geceden beri öyle yorumlar görüyorum ki sözde Galatasaray hesaplarından vallaha yazık.

Bu kulüpler bu taraftar profilini eğlendirmek için boşuna yüzlerce milyon Euro borçlanıyor. 2019-2022 arasındaki kadrolar bile fazla bu tiplere

Devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt