Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 106.200
- 57.055
- 4.588
Cok iyi oyuncu olacak. Artisida bizim gibi GSli olmasiFM'de iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi oyuncu olacak. Artisida bizim gibi GSli olmasiFM'de iyi.
Bence o transfer bitti bile. Kimlere ne paralar vermiş adam 15 milyon vermekten mi korkacakBen inanmıyorum ali koç bile o kadar mal olamaz Ayrıca ugurunda febeye gideceğini sanmıyorum
Ben inanmıyorum ali koç bile o kadar mal olamaz Ayrıca ugurunda febeye gideceğini sanmıyorum
Yok artık ya
Iyi oynamis. Bizim ligde 10+10 rahat olur
Hangi parmak reis?Doktor yok mu doktor? Parmak çok ağrıyor 2 tane ağrı kesici attım banamısın demedi önereceğiniz birşey var mıdır?
Ben sallamam da kerem de her atakta vardı ama sonuca gidemiyor diye aşağılanıyordu. Korkum sane de bizim oğlan oldukça teneke bağlamaya çalışan çok olur.futboldan anlamayan özürlüler x de sallamış
bayernin tüm ataklarında sane vardı
tüm oyunu onun üzerinden oynadılar
ki benfica çok katı defans yaptı
Doktor yok mu doktor? Parmak çok ağrıyor 2 tane ağrı kesici attım banamısın demedi önereceğiniz birşey var mıdır?
Sağ orta 3-4 uçtan 3-4 parça kırılmış sanırımHangi parmak reis?
Atel taktılarabi yumuşak, ıslak birşeyin içine sok
iyi gelir
Ben sallamam da kerem de her atakta vardı ama sonuca gidemiyor diye aşağılanıyordu. Korkum sane de bizim oğlan oldukça teneke bağlamaya çalışan çok olur.
Tek dokunuşluk oyuncu o konuda katılıyorum.keremin top kontrolu ve pas hataları bitirdi keremi
Bişe yapmana gerek yok ki yav dallama gibi bacağını geriye doğru açtığında patlayabiliyor.Abi Hatipoğlu asil tendonunu kopartacak nasıl bir aktivite yapmış olabilir aklım almıyor
Ben elektrikciyim reis ,Sağ orta 3-4 uçtan 3-4 parça kırılmış sanırım
Pazartesine kadar bekleyeceğim ortopediyi de atek takılmadan önce böyle ağrımıyordu. Şimdi yerimde duramıyorum…Ben elektrikciyim reis ,
Melih Peker doktor sanırım ama sana ortopedi lazım
Abi Hatipoğlu asil tendonunu kopartacak nasıl bir aktivite yapmış olabilir aklım almıyor
Niye futbol değerli dostum.cok kacirmis sane, bu futbolla yunus ve barisi kesmesi zor olacak ve ayrica ihtiyac yoktu durduk yere kriz yasanacak takim icerisinde. rekabet iyi tabikide ister istemez küsmelerde olacak.