Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakanin MT performansina o kadar laf edildi. Ömrü hayatımda ugurcanin mtda iyi oynadığını görmedimSabahtan beri hakan icin kafa sisirenler 30 yaşındaki kazmacana 15m euro verilmesini yorumlasinlar
Onun dışında maça çıkmamazlık yapmaz zaten. Bu işin sonunda İnzaghi'nin takımı basacak 30 milyonu, 15-20 milyon da maaşı Hakan'da oraya gidecek hissiyatım bu.o başka - adamın tivitteki tarif ettiği uslüp başka ama.
herif yazmış ya Hakan her şartı zoruluyor falan .Onun dışında maça çıkmamazlık yapmaz zaten. Bu işin sonunda İnzaghi'nin takımı basacak 30 milyonu, 15-20 milyon da maaşı Hakan'da oraya gidecek hissiyatım bu.
kaleciligi
inşallah satamazlar - araplara resmen gel gel yapmışlar.Liverpool, Darwin Nunez için 60 milyon euro istiyor.
(@CorSport)
Bence uğurcan berke'den daha iyi tercih olur çünkü berke büyük takım baskısı görmedi henüz. Kalecide tecrübe önemliBu arada Berke Uğurcan’dan daha iyi ama Günay ikisinden de iyi bize Günay’ı kesecek çok iyi bir kaleci lazım
muslera ugurcan'dan iyi kaleci zaten. ama gunay ugurcan'dan iyi kaleci diyenlerde kompleksli bkjli kafası var.EN iyi dönemi şampiyon oldukları 21-22 dönemi dersek;
Yediği gol 36
Eleştirdiğimiz muslera 31
İyi geceler.
Renkdaş Benim şahsi fikrim Günay verken 1.kalecinin üst düzey yabancı bir kaleci olmasıBence uğurcan berke'den daha iyi tercih olur çünkü berke büyük takım baskısı görmedi henüz. Kalecide tecrübe önemli
Ayağı dunyanin en kötü kalecisi yaw. Her topu taca atıyor. Muslera en azından rakibe atıyordu. Elim ayağım titriyor.Hakanin MT performansina o kadar laf edildi. Ömrü hayatımda ugurcanin mtda iyi oynadığını görmedim