Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen, kaleci + ilkay ile sezonu kapatırsak bence okey gideceklere göre ihtiyaç olursa bakılır

Kitleleri etkilemek. ET kısa sürede tek konuşmasıyla yüreklere su serpebilen birisiydi.

Bu etkiyi oluşturabilen kimse yok.

İçerdeki iş bitiriciliği de farklı bir seviyedeydi, planladığı projeler, best practiceleri her yerden çıkarması vs her yeri etki altına alabiliyordu.

Ağustos 2023teki sunumunu açıp izlersen dediğimi anlarsın.
Erden Timur hatipti. Duygusal bağ kurma yeteneği üst seviyeydi.

Güven veren bir beden dili var.

Kavukçu 'daki samimiyet ve sempatikliği sevdim, bu yüzden umutluyum.

Ayrıca Dursun Özbek döneminde olmasa da Erden Timur un ikinci bir baharı da olacağına inanıyorum.

Erden Timur hatipti. Duygusal bağ kurma yeteneği üst seviyeydi.

Güven veren bir beden dili var.

Kavukçu 'daki samimiyet ve sempatikliği sevdim, bu yüzden umutluyum.

Ayrıca Dursun Özbek döneminde olmasa da Erden Timur un ikinci bir baharı da olacağına inanıyorum.
ET 2028 yılında aday olmaya hazırlanacak, öncesinde görev almayacak şeklinde duydum.

Ancak daha önce de söyledim, direkt bir etkisi olmasa da Kavukçu üzerinden hala bir teması var kulüple.

Osi icin Temmuz'un 7'sine kadar beklenir, eger o zamana kadar net kararini vermiyorsa kendisine daha once dedigim gibi, tesekkur edilmeli yoksa diger [bonservisli] alabilecegimiz adamlar baska yerlere kacabilir ve takim planlamasi konusunda gecikmis oluruz.

En negatif gördüğüm yanı bu + rakipleri küçümseyici ifadeler

Fener lafını bile ağzına almamalı.

Burada boş atıp tutuyor mu diye bakmak lazım, iş bitiricilik olduğu için zamanla bu yönlerini düzeltebilir diyeyim.
Dün divandaki Reşit Ömer Kükner'in Fener rezilliğinden sonra Kavukçu o konuda beni çok rahatsız etmedi.

"Beni takdir edin, biraz beni konuşun" olayı baya var Kavukçu'da. O rahatsız ediyor beni.

Abdullah Kavukcu: "Rakiplerimiz kendi anlaştıkları futbolcuları bize yazıp transfer çalımı gibi göstermek için, dün gazeteciler birini (Jhon Duran) bize yazdı. Biz Osimhen haricinde bir forvetle görüşmüyoruz. Osimhen belli olmadan bonservis görüşmüyoruz."

Doğru iletişim budur

"Galatasaray'ın sağ bek transferi için takip ettiği oyunculardan biri; Juventus forması giyen, 2003 doğumlu Alberto Costa. Sağ bek transferi, Galatasaray adına öncelik değil ancak oyuncu takip ediliyor."

Nezih Akşener / beINSPORTS
Önceliik nasıl olmaz yaaa.Herkesin ağzında bir öncelik değil lafı almış gidiyor.Pehhh.

ET 2028 yılında aday olmaya hazırlanacak, öncesinde görev almayacak şeklinde duydum.

Ancak daha önce de söyledim, direkt bir etkisi olmasa da Kavukçu üzerinden hala bir teması var kulüple.

İkisinin de bir arada olduğu bir yönetim kulağa hoş geliyor. Dursun Özbek yönetimi sallanırsa ki umarım olmaz, takvim öne de çekilebilir

İkisinin de bir arada olduğu bir yönetim kulağa hoş geliyor. Dursun Özbek yönetimi sallanırsa ki umarım olmaz, takvim öne de çekilebilir
DÖ çok yaşlandı, bir daha aday olur mu bilmiyorum ama en geç 2028de bırakacaktır eğer seneye de aday olup seçilirse.

Osi icin Temmuz'un 7'sine kadar beklenir, eger o zamana kadar net kararini vermiyorsa kendisine daha once dedigim gibi, tesekkur edilmeli yoksa diger [bonservisli] alabilecegimiz adamlar baska yerlere kacabilir ve takim planlamasi konusunda gecikmis oluruz.
Aslında Osimhen bizim önümüzdeki sezon ne oynayacağımızın da planını belirleyecek kişi. Bu yüzden işin uzaması şampiyonlar ligindeki yolculuğumuzu da negatif etkiler.

Az once Kavukcu acikladi, suan tum konsantre Osimhen ve sonrasinda kaleci transferi. Diger mevkiler sonrasi icin.
Robot makina alıyorsun kafa var göz var sağ kol yok. şaka bir yana tabiiki onlarda öncelik ama yapıyorsan tam iş yap. mesela kısa sürede bir şekilde en azından Gökhan Sazdağını alsak ,o bile sağ bekimiz var demeye yeter,iyi bir sağ bek alıncaya kadar.Çocuk bekliyor.Haketti de.Alper mevcutlarla sağbekimiz var diyemezsin , dememeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt