- 17 Ağustos 2009
- 41.893
- 30.278
- 3.448
Romantik film kuşağında gece 12'de giriyordu birde böyle şifreye. Bir nesli göz kısmaktan uzak doğulu yapmıştı Cine 5.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 veren 15-16'da verir o paralara satarım. Onyedika yada Yves Bissouma'yı alırım.10 milyona leminanın 1 organını alırsın
25 yasinda kimsenin bonservis vermedigi adama turkiye'de oynadiktan sonra 50 milyon bonservis verecekler ha?Ben J. David transferine Osimhen olmadığı takdir de tek seçenek olarak görüyorum maaş ve imza parasına okeyim, bonservisle gitse min 40€ sen 10 maaş ve her sene 5€ imza parasına alıyorsan, beklenti civarı sezon geçirse 15€ 1. Yıl maliyetine karşılık sezon sonu min 50€ satarsın, yaşı genç ama Arap düşünürse 70-80 e gider, bonservissiz bu seviye her adama fitim.
Yerine Partey gelirse?Lemina giderse ortalığı dağıtırım
10bin rt+favcahilce yorumlar goruyorum. lemina satilamiyor arkadaslar. taraftar aldirdigi icin 10 bin imza toplanmasi gerekiyor satilmasi icin.
Yaprak dahi kımıldamıyor yaw heis, gerçekten tek uğraş Osi ve kale sanırım ki doğrusu aslında. Umarım Osi ekibimize dahil olurŞimdi efenim başka haber yok mu yahu
Alex ilk 11 oynuyor Brezilya’da nasıl gitmiyor yav
Gabriel dışında pek rakibi yokyeni çağırdılar kalıcı olup olmayacağı belli değil
sadece onayli hesaplarin rt ve favlari sayiliyor.10bin rt+fav
gedson - benfica olayi gibi dusunebilirsin.
Gedson bjkde rtsgedson - benfica olayi gibi dusunebilirsin.
hayirsiz olsun. iyi topcu.Gedson bjkde rts