Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben J. David transferine Osimhen olmadığı takdir de tek seçenek olarak görüyorum maaş ve imza parasına okeyim, bonservisle gitse min 40€ sen 10 maaş ve her sene 5€ imza parasına alıyorsan, beklenti civarı sezon geçirse 15€ 1. Yıl maliyetine karşılık sezon sonu min 50€ satarsın, yaşı genç ama Arap düşünürse 70-80 e gider, bonservissiz bu seviye her adama fitim.

Bugün Osi için bir son günümüz var çıkışı da önemliydi. Mesaj verildi bence.

Ben J. David transferine Osimhen olmadığı takdir de tek seçenek olarak görüyorum maaş ve imza parasına okeyim, bonservisle gitse min 40€ sen 10 maaş ve her sene 5€ imza parasına alıyorsan, beklenti civarı sezon geçirse 15€ 1. Yıl maliyetine karşılık sezon sonu min 50€ satarsın, yaşı genç ama Arap düşünürse 70-80 e gider, bonservissiz bu seviye her adama fitim.
25 yasinda kimsenin bonservis vermedigi adama turkiye'de oynadiktan sonra 50 milyon bonservis verecekler ha?

fb ne basiretsiz bi camia imza işini bile beceremediler bunlarla çekişmek bizim için daha iyi ne yapar eder kendi kendilerine şampiyonluk verirler zaten

Ya ne güzel sağlıklı şeyler yiyorum olur da osimhen dahil heycanlandiracak seyler olursa düzenim bozulacak diye korkuyorum.ne güzel fitim,zayıf değilim artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt