Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boy sirasi bozulmus.

Sirt cantasi mukemmel

1000034136.webp

Sayın hocamız daha 4lü sistemde nasıl defans ve oyunu tutmayı beceremiyor daha 3lüye geçmeyi deniyor birde bize gerçek hayattaki futbol fmye benzemez diyordu:D.

Biraz Galatasaray paralandı, soymak için hazır kıta bekliyorlar gibi.. arkadaş bunun başka açıklaması yok. Oturmuş bir iskeletin var, tapman gereken; Osiyi ve bjk maçından sonra ilk onbirde oynayan diğer topçuları elde tutmak; giden nando ve dries yerini doldurmak; Kerem, cuesta, franky, cılız oğlan, belki berkanı gönderip yerlerine daha 11e yakın kalitede oyuncu al ve ŞL hedefi büyüt.. ancak tam tersi, iskelet dağıtılıyor ve oyun ile ilgisi olmayan yeni oyuncular alınıyor; neden, yoksa komisyon mu?

Osimhen'i bizi kullanıyor veya bekletiyor diye eleştirenler malın önde gideni. Bizde kalacağım diye ifadesi asla olmadı hatta ayrılığa daha yakın sözler ve paylaşımlar yaptı. Biz bana kalırsa 3. sıradayız onun için.

Teklifi 50 ye çıkartmaları ise İnzaghi ısrarından dolayı deniliyor.

Bir de Osimhen için Buchi Arabistan'a gitmeyecek diye kesin ve net yazmadı diye hatırlıyorum.

Neyse uzatmaya gerek yok, tatil yapayım arada Avrupa'dan teklif bekleyeyim diye acele etmemiş ve o an reddetmiş olabilir.
Doğal.
Arabistan’ı denklem dışında tutarsa biz bile 15 vermeyiz, adam salak mı arkadaşına Arabistan’a gitmeyecek dedirtsin. Bu arada bu konu ulusal bir kanalda dillendirildi ve tek amaç taraftarı osiye karşı dolduruşa getirmekti. Kendim izledim..

Olayların temelinde Emre b. Ve Ahmet bulut var. Bu konuda Okan hoca benim de içime sinmedi ama artık geldi. Bu meseleyi köpürtmeye gerek yok, kasıt yada hata; hizmet etti ve ediyor, karşılığını fazlasıyla da alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Ancak Td olarak çok hata yaptı; özellikle de geçen sene. Rakip takım ennesri yerine elinde batshuayiyi tutsaydı veya mou yerine İsmail devam etseydi (tff ittirmesi ile) veya lemina alınmasaydı şampiyon değildik. Okan hoca başarılı ancak sadece ligde.. Avrupa’da bir başarı yok, ona verilen kadro kimseye verilmediği halde. Galatasaray için hoca yetersiz ve takıntılı da. Bazen sıradan bir izleyicinin gördüğünü hoca görmüyor gibi; aslında görmüyor değil takıntılı olduğundan… bırakın da biraz da eleştirilsin hoca. Hizmet noktasında hiç kimse Fatih hocaya yetişmez, o bile eleştirildi ve hatta bazen ihanet diyebileceğimiz iftiralar kendisine atılarak yapıldı eleştiriler. Ancak Okan’ın geçmişi (Ankaragücü, intere gidişi, bonservis, bjk vs) o kadar masum olmadığı halde, yeri geldiğinde arkasında durduk.
Sana katılmıyorum ne yazı ki… bir kez batshuai falan olayı İsmail Kartal olayı tamamen saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki federasyon bein falan destek olmasa çok daha öncesinde gelirdi şampiyonluklar.

Gelelim takıntı konusuna. Teknik direktör takıntılı olacaktır tabi ki. Hatta Okan buruk en az takıntılı teknik direktörlerden birisidir. Guardiola, klopp, ancelotti falan kendi oyun felsefesinden hiç vazgeçiyor mu? Geçmiyorlar. Buna rağmen hoca 4 lüden 3 lüye geçiyor, 3 lüden tekrar 4 lüye dönüyor vs.

Kendini de ekran başında eleştiren nadir adamlardan birisidir.

Gelelim Fatih hoca efsanesine… benim için de efsanedir Fatih hoca. Baktığın zaman onun da aynı dönemde fiorentşna ya gitmesi geri dönüşü. 2. Dönem başarısızlığı ve tekrar dönmeyeceğim deyip gidişi, bir sonraki gelişi, 2. Dönüşünde Lucescu ya yapılanlar, 3. Gelişinde tudor un postalanması vs. Yine de benim için efsanedir. Efsane olarak da kalacaktır. Evet eleştirildi hırpalandı ve hatta göndermek için başka şeyler de yapıldı. Gittikten sonra da ebemizinkini tersten gördük zaten. Şimdi de Okan eleştiriliyor, eleştiriden ziyade yıpratılmaya çalışılıyor. Gönderilmesi isteniyor. Bunda da ilk başarısızlığında acayip bir tepki ile yerin dibine sokulacağını adım gibi biliyorum. Sonrasında da bırak Avrupa yı ligde kurduğun dominasyonu bile kaybedeceğiz. Bunu da adım gibi biliyorum. Fenerlilerin beşiktaşlıların en çok küfür ettiği adam bu. Neden çünkü federasyon bile ellerinde iken bırakmıyor bunların eline ligi. İlginç gelen kısım taraftarın da sosyal medyada aynı fenerli ve bjk limtarafyarlar gibi aynı şekilde davranmaları. Ve eldeki tek veri Avrupa da başarısızlık. Herkesin söylemi tarihin en iyi kadrosu ile Avrupa da başarı elde edilememesi. İyi lan tamam diyorum sonra bakıyorum bu en iyi kadroyu oluşturan yönetimin de içinden geçiyor aynı insanlar. Şimdi dönüp ardımıza bakalım olan hoca bktan yönetim bktan… kim oluşturuyor bu kadroyu, kim şampiyon yapıyor, kim Avrupa’da şampiyonluk ümidini bu taraftara salıyor? Bunun cevabı yok…

Donup dolasip gene al hilalle mi kalacagiz Osi isinde.

Ya da yonetim kapi kapi sponsor mu kovaliyor simdi napoli icin(osi ok vermediyse obur tarafi gorusuyorlar midir bilemedim)

Biraz Galatasaray paralandı, soymak için hazır kıta bekliyorlar gibi.. arkadaş bunun başka açıklaması yok. Oturmuş bir iskeletin var, tapman gereken; Osiyi ve bjk maçından sonra ilk onbirde oynayan diğer topçuları elde tutmak; giden nando ve dries yerini doldurmak; Kerem, cuesta, franky, cılız oğlan, belki berkanı gönderip yerlerine daha 11e yakın kalitede oyuncu al ve ŞL hedefi büyüt.. ancak tam tersi, iskelet dağıtılıyor ve oyun ile ilgisi olmayan yeni oyuncular alınıyor; neden, yoksa komisyon mu?
Hangi iskelet dagiliyor dostum

Kimi sattık?

Senede 200 maç olsa hocanın ısrarla aynı adamları günde 1 bile oynatmaya calisacagina emin olduğum için ozan kabak falan hiçbir yedek stopere sıcak bakmıyorum.Sonra biri sakatlanır 25.macta adamı sahaya sürer hiç oynamadan taraftar söver bu ne diye o yüzden gerek yok.Arda unyay iyiyse onu koysun arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt