- 31 Ağustos 2021
- 55.731
- 40.559
- 2.733
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabistan’ı denklem dışında tutarsa biz bile 15 vermeyiz, adam salak mı arkadaşına Arabistan’a gitmeyecek dedirtsin. Bu arada bu konu ulusal bir kanalda dillendirildi ve tek amaç taraftarı osiye karşı dolduruşa getirmekti. Kendim izledim..Osimhen'i bizi kullanıyor veya bekletiyor diye eleştirenler malın önde gideni. Bizde kalacağım diye ifadesi asla olmadı hatta ayrılığa daha yakın sözler ve paylaşımlar yaptı. Biz bana kalırsa 3. sıradayız onun için.
Teklifi 50 ye çıkartmaları ise İnzaghi ısrarından dolayı deniliyor.
Bir de Osimhen için Buchi Arabistan'a gitmeyecek diye kesin ve net yazmadı diye hatırlıyorum.
Neyse uzatmaya gerek yok, tatil yapayım arada Avrupa'dan teklif bekleyeyim diye acele etmemiş ve o an reddetmiş olabilir.
Doğal.
Araplar ana kaynak, ama fake gibi duruyor.Bakamadim geriye dogru
Lemina gonderilme olayini kim ortaya atti?(Parazitler X te yaymistir kesin sonra). Ana kaynak kim?
Olur olur oda olur gömüldüğü gibi değil iyi topçu onuda isterimBize rashford düşecek ama evet sancho gelmeli
Tr de olmaz bu kasap gibi dalıyoslar böyle oynayacaksak her maç 100 de 70-80 topla oynama oranı lazım top bizde durmalı devamlıbi ara city kanat beksiz oynayıp şampiyon olmuştu 5 geri 5 ileri ile
hoca nın aklında o mu var yoksa
Ekli dosyayı görüntüle 291788
Bu postu bir de begeniyorlar olm ya.Okan bey taraftardan intikam alma peşinde.
Sana katılmıyorum ne yazı ki… bir kez batshuai falan olayı İsmail Kartal olayı tamamen saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki federasyon bein falan destek olmasa çok daha öncesinde gelirdi şampiyonluklar.Olayların temelinde Emre b. Ve Ahmet bulut var. Bu konuda Okan hoca benim de içime sinmedi ama artık geldi. Bu meseleyi köpürtmeye gerek yok, kasıt yada hata; hizmet etti ve ediyor, karşılığını fazlasıyla da alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Ancak Td olarak çok hata yaptı; özellikle de geçen sene. Rakip takım ennesri yerine elinde batshuayiyi tutsaydı veya mou yerine İsmail devam etseydi (tff ittirmesi ile) veya lemina alınmasaydı şampiyon değildik. Okan hoca başarılı ancak sadece ligde.. Avrupa’da bir başarı yok, ona verilen kadro kimseye verilmediği halde. Galatasaray için hoca yetersiz ve takıntılı da. Bazen sıradan bir izleyicinin gördüğünü hoca görmüyor gibi; aslında görmüyor değil takıntılı olduğundan… bırakın da biraz da eleştirilsin hoca. Hizmet noktasında hiç kimse Fatih hocaya yetişmez, o bile eleştirildi ve hatta bazen ihanet diyebileceğimiz iftiralar kendisine atılarak yapıldı eleştiriler. Ancak Okan’ın geçmişi (Ankaragücü, intere gidişi, bonservis, bjk vs) o kadar masum olmadığı halde, yeri geldiğinde arkasında durduk.
Hangi iskelet dagiliyor dostumBiraz Galatasaray paralandı, soymak için hazır kıta bekliyorlar gibi.. arkadaş bunun başka açıklaması yok. Oturmuş bir iskeletin var, tapman gereken; Osiyi ve bjk maçından sonra ilk onbirde oynayan diğer topçuları elde tutmak; giden nando ve dries yerini doldurmak; Kerem, cuesta, franky, cılız oğlan, belki berkanı gönderip yerlerine daha 11e yakın kalitede oyuncu al ve ŞL hedefi büyüt.. ancak tam tersi, iskelet dağıtılıyor ve oyun ile ilgisi olmayan yeni oyuncular alınıyor; neden, yoksa komisyon mu?
Okan beyi yiyecegizBu postu bir de begeniyorlar olm ya.
Cıldırmalık :d
Davinson, apo, torreira, icardi satıldı. Osi yi almak istemiyoruz. Leminayı göndermek için gtümüzü veriyoruz barış ve yunusa da takım bulmalarını istedik.Hangi iskelet dagiliyor dostum
Kimi sattık?
Icardiyi hangi enayi kulup aldi rtsDavinson, apo, torreira, icardi satıldı. Osi yi almak istemiyoruz. Leminayı göndermek için gtümüzü veriyoruz barış ve yunusa da takım bulmalarını istedik.
Komisyonu unutmuşsun abi.Davinson, apo, torreira, icardi satıldı. Osi yi almak istemiyoruz. Leminayı göndermek için gtümüzü veriyoruz barış ve yunusa da takım bulmalarını istedik.