Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.936
- 66.983
- 5.003
Tamam dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam dostum
Torreira ile okan buruk istifa diye bağıran bi hocaya sahibiz abi,mertensin torreiranin meme ucundan öptüğü partilere katılan bi adam neticedeLemina’yı göndermek istiyoruz işi bence kolpa ama Okan’ın çok tuttuğunu da sanmıyorum bu da bir gerçek.
Yönetilmesi zor bir profil olabilir Davala da dert yanıyordu, çok severim ama reelde tanımıyoruz sonuçta.
Melo da mesela çok zor karakterdi, FT gidince yönetememeye başlamışlardı.
Hangi tarihe? fb tarihine mi?okan buruk terimi tarihe gömdü dostum
Hangi tarihe? fb tarihine mi?
Sktin attin bizi akşam akşamGidenin yerinin dolacağını sanan insanın hayatından kimse gitmemistir
Renkdaş olayı fazla uzatmaya gerek yok. Fb kupa maçında lemina'nın 6 numaraya yerleştikten sonra yediğimiz gol sayısına ve öncesinde yediğimiz gol sayısına bakın. Arada devasa fark varLeminanın tek kusuru bazen riskli oynaması bunu meloda yapıyordu ara aşırı özgüven var
Okan mı FT miokan buruk terimi tarihe gömdü dostum
Okan buruk avrupa kupası almadan geçemez.Okan mı FT mi
dursun özbekOkan mı FT mi
napacaz peki nöbette adamın ne derdi var diye varsayımda mı bulunacağız
tesadüf diye bir şey yoktur
"Zamanla kim kimi kaybetmiş göreceğiz."
Ben bu alıntıdan işkillenirim arkadaş
Gs efsanelerinin azılı düşmanı recep'e böyle soru sorulur mu üstad ?Okan mı FT mi
Lemina müthiş topçu zaten buna kimse akdini söyleyemez ilk 11 in bel kemiği adam Hakan gelecekse sarayla rakip olurRenkdaş olayı fazla uzatmaya gerek yok. Fb kupa maçında lemina'nın 6 numaraya yerleştikten sonra yediğimiz gol sayısına ve öncesinde yediğimiz gol sayısına bakın. Arada devasa fark var
Olasılık üzerinde konuşmak suya yazı yazmak gibidir, bu yüzden Okan olmasaydı o zaman onlar şampiyon olurdu önermesine karşı koyamam. Çünkü kanıtı yok, aksinin de.Okan hoca zamanında giden oyuncuları sayalım. Bir sonraki sezon gidenleri de sayalım.
Hakan Emre Okan arif ümit Fatih aklıma gelenler…
Gelelim bilerek kırmızı gördü olayına. O zaman da herkesin gidiyor diye uydurduğu hikayedir bu.
Gelelim İsmail batshuai en nesri tff olayına… batshuai takımda kalsa ne olacaktı? Biz de ne yapabildi ki onlarda kalsa ne olurdu? İsmail denen adam tff gtlerini kollamasa 99 puan falan alamazdı. Şampiyon da olamazdı merak etme. Esas takımın başında Okan olmasa geçen sene de bu sene de şampiyonluğu almışlardı.
Gelelim Fatih hoca ile Okan ın mukayesine. Bu konuda zaten kimsenin bir lafı yok. Okan Fatih hoca ile şu aşamada kıyaslanamaz… ama okan ın Fatih hoca ile kıyaslanmasına izin bile vermek istemeyen kişiler var. Ona yaklaşabilecek tek isim şu anda. Herkese de sorduğum gibi sana da sorayım. Hoca giderse yerine kim gelecek?