Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 8 saniye kuralı iyi olmuş lan bizimkiler uygulayabilirse Anadolu takımlarına çok gol atarız kornerden

manyak herifmiş keşka alsak

Beklediler beklediler bi yere gitsin diye olmadı
Basından hem gazeteciler hem youtubecular üzerinden karalama kampanyası yaptılar, çok maaş istiyor GS taraftarının sevgisini kullanıyor vs. diye
En son zaten kabul edilmez diye Sallai maaşı ile 1.5 + 1 sözleşme teklif ettiler
Herif GS ile kupa kaldırmak şahsi meselem diyip geldi
Gelir gelmez yok hazır değil sakat bilmem ne dediler
Avrupa listesine yazmadılar
Rize maçında mecburi sahaya atınca maç döndü, sezonu kurtardı
Fb maçında sezonu kurtardı, sahada takımımız adına fark yaratan herifti
Kasımpaşa ve Alanya maçlarında kahramanlıkları biraz unutulunca neyse sonunda yine kesebiliriz planları başladı
Helva kıvamına gelmiş Antalya dağıtılınca büyük hocayım tripleri geri geldi
Bjk maçında ise ebemizin hörekesini tersten gördük

OB de denize düşen yılana sarılır gayesiyle adamı 11'e attı işte
Gerisi bildiğimiz gibi

Arabistan teklifleri falan yalan olabilir
Sosyal medya paylaşımları kel alaka olabilir

Fakat OB'nin Lemina'yı dehlemek için taklalar atmayacağını düşünenler enayilik etmekte. Fırsat çıkarsa hiç acımayacaktır
Takla atmaz sanirim ya, kac yasinda adam. Zorlanir gibi sanki.

Osimenin transferinden nerelere geldik. Alt tarafi öveceksen gene öv ama bu hususta övmek anlamsız dedik butun kinini kustun xD
Bu hususta övmek anlamsız falan değil. Birmoyuncuya inanıp tüm sistemini değiştirmeye göze alan bir adama söylenenlere bakıyorum sonra kusuruyorum. Bir şirkette bile çok verim alacağın birisini işe almak diğerlerinin pozisyonunu kaybetme korkusu ile verimlerinin düşmesine sebep olur. İcardi takımdaki güney amerikalıların en sevdiği oyuncu. Direkt arayıp görüşmesi onunda ikna etmesi, motivasyonunu düşürmemesi, akabinde torreira ve diğerlerinin de motivasyonlarının bozulma ihtimallerine karşın aksiyon alması takdir edilmesi gerekirken çok basit bir şeymiş gibi konuşuluyor.

Lafı anlamadan yorum yapmak da sizin işiniz. Orada acun a gönderme yaparak söyledim bunu. Ama evet icardi gibi bir fenomen varken osimhen i alıyorum ikisini birlikte oynatıyorum sistemi de tamemen değiştiriyorum demek cesaret işidir. Bin kere de açıkladım ama insanın gözü körleşince aha böyle oluyor.

Ayrıca sana bunu gençlere şans vermiyor yunus u gönderdi lafına istinaden yazdım ama sen konuyo yine oradan alıp osimhen e bağladın. Konu gençlere önem vermemesi idi yanlış hatırlamıyorsam. Ben de sana örneklerle sundum bazı şeyleri…
Gençlere önem verdiği için mi Yusuf, Eyüp ve Gökdeniz'e totalde 50 dk filan süre verdi ligde? Millet de Emin'i suçluyor niye gitti diye. 🤣

Brezilya asilli Isvec dogumlu milli futbolcumuz Håkan Chalhaño geldi mi?

transfer yapın lan

birazdan içimden Alien çıkıcak şu şekil

3nsgbdr.gif
1000034177.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt