Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Fbnin devreye girdiği ve çalım olabileceğine dair endişelerim var!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip yürütüyor ise bu transferi olabilir, Dueo gibi olmaz bu transfer de o zamanTahminimce menajer meselesi olabilir ahbert
nokta atışı tespit valla ilkay haberi çıktığında istemiyodum hakan düştü ilkay gelsin bari dedim şimdi ikisi birden gelmek üzereTaraftar ilkaya soğuktu, hakan ismi çıkınca ilkaya sıcak bakmaya başladı. Sıradaki hamle ismail yüksek ismini piyasaya salıp hakana sıcak bakmalarını sağlamak
Yok dostum 4 yıldır foruma girmiyordumOral senmisin dostum
Bu arada hakan yerine ismail tercihimdir. Torreirayı yedeklerTaraftar ilkaya soğuktu, hakan ismi çıkınca ilkaya sıcak bakmaya başladı. Sıradaki hamle ismail yüksek ismini piyasaya salıp hakana sıcak bakmalarını sağlamak
Engel Hakan Ç. transferi olabilirGalatasaray, İlkay Gündoğan ile anlaştı. Ancak bu transfer için bazı engeller var. Oyuncu ve kulüp arasında anlaşma yapıldı.
Engel olduğunu biliyorsunuz da ne olduğunu neden yazmıyosunuz, ne olabilir ula anlaşma varsa engel ne?
Mevcut turnuva mı acaba? Turnuva bitişi resmileşecek tarzı bir şey mi?Galatasaray, İlkay Gündoğan ile anlaştı. Ancak bu transfer için bazı engeller var. Oyuncu ve kulüp arasında anlaşma yapıldı.
Engel olduğunu biliyorsunuz da ne olduğunu neden yazmıyosunuz, ne olabilir ula anlaşma varsa engel ne?
Fbnin devreye girdiği ve çalım olabileceğine dair endişelerim var!!!
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleridir. Her zaman döner dolaşır bizi bulur.oyuncu ve kulüp anlaştıysa geriye ne engel kalıyo ki
hosgeldın ustadYok dostum 4 yıldır foruma girmiyordum
4 yil ban mi yedin ohaYok dostum 4 yıldır foruma girmiyordum