Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haber boşluğundan ne yapacaklarını,ne paylaşacaklarını şaşırdılar.Hiç makul mantıklımı haber ???? Takımda yıllardır aranılan kan sonunda bulunmuş ve Shababa bırakılacak.Yersen.Aslında spor basını 1 ay kepenkleri indirmeli:) Boş haberden iyidir en azından.

galatasaray-baskani-dursun-ozbek-fotomacin-sampiyonluk-sayfalarini-cok-begendigini-soyledi-webp.291892

Jhon Duran ismi çıktığı içinde yazayım ben Duran'ın abartıldığı kadar bir oyuncu olduğunu hiç düşünmüyorum. Emegha, Guessand gibi oyuncular bence kendisinden yetenekli mesela Sörloth'ta kendisinin çok önünde bir adam diye düşünüyorum.

Cümleyi kesip paylaşmak ne güzel:D Rakibi çok kötü+hayvan gibi maliyetli kadro+ son dk osimhen şansı+leminayı istememesine rağmen mecbur kalarak alındığı sayesinde şampiyonluk tabi bunları söyleyebilecek eleştiri kültürü lazım.Avrupadaki maçları tek tek yazmayayım nasıl rezil rüsva oyunla kaybedilen puanları.Senin hocan çok iyiyse 2-3milyonluk adamlardan 3-4 yemesin sürekli.
işin makarasındayım ben renktaş. ben de hocayı ve yönetimi eleştiriyorum ama bunlardan bir şey olmaz demiyorum.

3-5 tane ne idügü belirsiz arap / türk kolpacilarin twitlerini okuyarak kendi kendinize yangin yapiyorsunuz. hoca yerli-yabanci olarak tüm kadro statülerine uyacak planlamayi yapacaklarini söyledi mi, söyledi.
Olumsuz haber gelsin saga sola ona buna sallayayım icimdeki nefreti dökeyim diyen üyeler mevcut

ne yazık ki gecen sene onlarla mucadele edip samp olduk

———x———-
Sildillia—-Davinson—-Lucumi—-Jakobs

——Sara——Lemina——Torreira—-
Sane——————————Yunus
——————İcardi——-

• Kaleciyi kiralık çözecez gibi. Lucumi+Sildillia 20 milyonluk pakete biter. Nelsson+Köhn+Zaniolo satışından bu para çıkar
•Free İlkay
•Barış Alper satılırsa 30 milyon civarı iyi bi yedek forvet,u23 oynayacak 1 merkez orta saha 1 tanede kanat oyuncusu hamlesi yapılır.
•kaleye Petroviç veya Ter Stegen olmuyorsa Uğurcan mantıklı olur o yabancı hakkı en azından başka yerde kullanılır
•Sallai ve yedek forvet ile zaten 12 yabancı oluyor

sözlesmesi biten oyuncularin icinde bir kac tane makul adam var ama henüz resmi duyuru gelmedi bunlarla ilgili. bazilarinin maliyeti yüksek. alabilecegimiz en iyi bedelsiz oyuncuyu zaten getirdik

nelson semedo - portekiz milli takim sag beki
josh brownhill - ingiltere 2.lig'de istatistikleri iyi orta saha
kyle walker-peters - gecen ara dönemde bize gelmek istemedi, premier lig'de kalmak istiyor
alex meret - sözlesmesi uzatmasi an meselesi diyorlar
olivier boscagli - premier lig yolcusu diyorlar
frank anguissa - sözlesmesini opsiyonsuz uzatmak istiyorlar, makul teklif gelirse satabilirler 15+
jonathan david - yilda net 15m euro gibi bir rakam istedigi söyleniyor

Bide forvete Jonathan David olmaz abi. O adam tarz olarak zaten İcardi gibi. Ayrıca İcardiyi hoca oynatır yedek kalmayı kabullenecek iyi bi yedek forvet lazım bize

Bravo sn. Kavukçu. Tempolu atletik topçular bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt