Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna ok hocam, sadece taraftara seçenek olsun yıldızsız haliyle de üretilsin taraftar için ekim/kasım gibi yeni üretilenler öyle olsun mesela
Yıldız işi bence her türlü olmalı. Ne o öyle fenerli gibi (no offence) yildizsiz. Zaten bu gidişle bir iki seneye.

a) ya fener sulandirir ve TFF tamamen kaldirir.
b) ya da 7 8 yıldızlar olmasın diye İtalyan usulü 10 seneye bir yıldız kurali çıkarırlar ve yildız devaluasyonu olur.

ama yıldız baskı seçenek olabilir mi? Bazı takım taraftarlarinın kendi formalarina istediği kadar yıldız bastırma ihtinamalini göze alırsak olabilir.

Bence esas gerekli olan göğüs reklaminin tercihli olması. Kaç forma var ilk dokulen öndeki reklam. Ama ona da reklam verenden çekindikleri için tevessül etmiyorlar.

Yani ki böyle gelmiş, muhtemelen bir süre de böyle gidecek.

1-Fbde illaki transfer yapacak.
2-3 sene üst üste şampiyon olmuş kırılmamış rekor bırakmamış. Clye direkt katılan takım yerine Fbyi tercih eden hiçbir topçu için uzulmem.

Yalan bir haber üstüne bu kadar paragraflarca yazmanız ilginç 😃
Yalan olup olmadığı hala belli değil, resmi bir açıklama yok, 2 muhabir üzerinden Kavukçu'nun söylediği sözler var paylaşılan.

Demiş ve açıklamasını düzeltmiş / editletmiş olabilir. Birde ben yazarken henüz Serhan Türk'ün haberini görmemiştim.

Yazının yarısı da Hakan ve bilhassa İlkay transferine karşı görüşüm zaten o ayrı bir yorum.

şöyle söyleyeyim uğurcan 15 ederse öyle bir para verirsek uğurcana hakan 60 da ederdi gereksiz paralar ama belki hasan tüncel onu transfer olmasın diye de paylaşmış olabilir

Yalan olup olmadığı hala belli değil, resmi bir açıklama yok, 2 muhabir üzerinden Kavukçu'nun söylediği sözler var paylaşılan.

Demiş ve açıklamasını düzeltmiş / editletmiş olabilir. Birde ben yazarken henüz Serhan Türk'ün haberini görmemiştim.

Yazının yarısı da Hakan ve bilhassa İlkay transferine karşı görüşüm zaten o ayrı bir yorum.
Benim de demek istediğim sanki hemen birilerini gömmek için hazırda bekliyormuş intibası yaratıyorsunuzdu.

Bize gelirse üzülmemiz gerekir.
Abi calisiyorsa dokunmayacaksin diyorlar ya harbiden öyle. Ligde 20 senedir yerli tdler mi sampiyon oluyor en iyi yerli hocayı getireceksin(getirdik üç senedir şampiyonuz) GS tarihine yabancı kaleciler mi damga vuruyor(Simovic-Tafarrel-Mondi-Muslera) yabancı kaleciden devam edeceksin.

Böyle salakça planlama mı olur. Kaleci ve Osi'ye kadar öylece oturuyoruz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt