Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır hocam. Franki devre arası aldın ne ara iskartaya çıktı diyebilir Yönetim demeli bence de!
Abi Frank tutmadı, Cuesta da, Jelert de bunların hiçbiri bu sezon kadroda olmazlar. Eylül full bunları gönderme ile uğraşılacak.
Bu sene Osi herkesi kurtardı yoksa konuşulacak çok konu var. Bu isimlerle Okan yola çıkmaz. Net olarak sağ bek alacaklar yani merak etme

Kaleci mevzusu için şöyle düşünüyorum geçen sene kalemizde özellikle avruoa maçlarında kaleci olsaydı yada o kaleci Günay olsaydı ilk 8de idi bu takım.Sonrasi Allah kerim

aslında sadece fatih hocamın foto ve gifleriyle anlaşabiliriz

kelimeler boşuna

Ligde o kadar tempo yapmasına gerek yok zaten sorun olmaz. Ndiaye de geldiği dönem de çok iyiydi.
Ben artık lig için istemiyorum hiçbir transferi osimhen olsada olmasada şu kadro ligi rahat alır. Benim derdim avrupa orası içinde iyi bir kaleci iyi bir orta saha ve osimhen şart

Ben artık lig için istemiyorum hiçbir transferi osimhen olsada olmasada şu kadro ligi rahat alır. Benim derdim avrupa orası içinde iyi bir kaleci iyi bir orta saha ve osimhen şart
Aynen bu sezon Avrupa yine hüsran olursa Okan Buruk un da son sezonu olur. Bu sebeple Okan Hoca bu sene çok iyi kadro kurmak zorunda

Net bir 10 numara şampiyonlar liginde defansı kevgire çevirir. İki yönlü yaratıcı bir orta sahaya ihtiyacımız var
Lemina Torreira Sara yeterli orta saha için tam tersi net bir hücum oyuncusuna ihtiyacımız var normalde Felix tarzı lazım ama Osimhen alınırsa bonservis veremeyiz bu yüzden İlkay gelir.

Şu adamı çok erken aldık, Temmuz başı alacaktık bizi epey oyalardı

Ekli dosyayı görüntüle 291911
Sanenin bizi secmesindeki en büyük etkenlerden biri bence merak etme çok iyi bir kadro kurucaz dememizdir diye düşünüyorum. İyi transferler yapmak zorunda bu yönetim. Tarihin en büyük gelirine sahipler eğer gene karavana atarlarsa Allah korusun avrupada başarısız olursak ortada ne dursun Özbek kalır ne de okan hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt