Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000037411.webpKınamayın dostlar allah aşkına
Yalvardım yakardım dönmüyor geri
Çaresiz kalmışım çıldıracağım
Ağladım sızladım dönmüyor geri dönmüyor geri

İşte dostlar budur halim
Görmedim ben böyle zalim
Bilsem onu severmiydim
Dönmüyor dönmüyor dönmüyor geri

Kolundan tutupta getirememki
Kendimi ben zorla sevdirememki
Silahı çekipte öldürememki

tatlises-crying-ibo-ibo.gif

Bence osimhen liverpooldan teklif bekliyor. Hem de o telaffuz edilen rakamların çok altına bile razı. Liverpool da darvini elden çıkarmadan yanasmaz ki bu sene çok maliyetli transfer yaptılar. Wirtz frimpog gibi ama city çok doğru akıllı transfer yaptı yine bir dominasyon gelebilir

osimhen bence bize gelmeyeceğini söyledi bizim yönetim süre kazanmak için açıklamıyor çok belli parasının hazır olduğunu falan da düşünmüyorum
Öyle bir senaryoda yönetimin tam olarak şu an taraftara Osimhen burada kalmayacağını bize söyledi, o defter kapandı demesi gerekmiyor mu? Çünkü neredeyse 1 aydır medyanın ve taraftarın gözünde Galatasaray sınırları zorladı Osimhen'e çok uçuk teklif yaptı gibi bir durum var. Dediğiniz gibi bir durumda yönetimin bu konuyu en zararsız kapatacağı senaryo bunu açıklaması olur.

Sesko Arsenal ile anlasti diyordu alman basini. Takimlar anlasamazsa lazim olursa kalirim, zorlamam gibi seyler demisti herif bu hafta.

Uzun zamandır okkalı bir takas gerçekleştirmiyoruz.

Şöyle Lorik Cana + paraya Muslera alma gibi net bir takas iyi olurdu bu sezon.

Sesko Arsenal ile anlasti diyordu alman basini. Takimlar anlasamazsa lazim olursa kalirim, zorlamam gibi seyler demisti herif bu hafta.
Transfer olması beklenen hiç bir santraforun transferi tamamlanmadı bir başlasa belki Osimen için de süreç hızlanacak. Şimdi kim nereye gider belli olmadığından Osimen'de burada kendine büyük takım teklifi bekliyor o yüzden de ağırdan alıyor.

Uzun zamandır okkalı bir takas gerçekleştirmiyoruz.

Şöyle Lorik Cana + paraya Muslera alma gibi net bir takas iyi olurdu bu sezon.
Genelde oyunculara son sözleşmelerini veriyoruz. Yine de elde nelsson jelert frankowski gibi oyuncularla takas yapılabilir. Tutan oyuncuyu da biz vermiyoruz. Dayı gibi oyunculara da takası geçtim üstüne para isterler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt