Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.584
- 20.803
- 2.738
Hatip varken bana rahat yok.Sana tavsiyem; hiç birini ciddiye alma
Hem Kavukçu ne diyecekti çıkıp, bir kümeste iki horoz olmaz haberler doğru mu diyecekti medyaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip varken bana rahat yok.Sana tavsiyem; hiç birini ciddiye alma
Ne bağırıyor bu ya, böyle kurulucaksa yapmasın bu işi. Gidip mavi tik almayı insanlara soruyordu daha geçen. Daha dün journalist! oldu yorulmuşmuş.
Messi Arabistan’a ok verirse Al Hilal ona girecekmiş. İkna çalışmalarına Arap fonu başlamış. Al Nassr-Al Hilal’de Ronaldo-Messi rekabeti yaratma düşüncesine gittilerOsimhen bence %90 Al Hilal'e gidecek... Eğer onu reddederse ki bence reddetmeyecek, o zaman bize kalır... Yani 10 Temmuz'da Al Hilal'in yapacağı teklife vereceği cevap önemli...
bu sezonda şampiyon olmalıyız.fenere bak sadece 1 yıl kiralama için durana 12 milyon € yıllık 7-8 de kiralama ücreti vermişler kafayı yemiş bunlar
İnşallah dediğiniz gibi olur efenim... Osimhen hayranı biri olarak ben CL'de izlemek istiyorum...Messi Arabistan’a ok verirse Al Hilal ona girecekmiş. İkna çalışmalarına Arap fonu başlamış. Al Nassr-Al Hilal’de Ronaldo-Messi rekabeti yaratma düşüncesine gittiler
Arap fonu dediğim gibi bayağı görüşmelere başlamış haberlere göre. Messi ok verirse muhtemelen kendi tayfasını da taşıyacakmış. O yüzden böyle bir durumda Osi işi yatar orayaİnşallah dediğiniz gibi olur efenim... Osimhen hayranı biri olarak ben CL'de izlemek istiyorum...
Aynen öyle bence 10 Temmuz-31 Temmuz aralığında Avrupa’da kıvılcım olmazsa kesin Al Hilalin 50-55 teklifini kabul eder. Bize gelecek olsa çoktan imzalamıştıOsimhen bence %90 Al Hilal'e gidecek... Eğer onu reddederse ki bence reddetmeyecek, o zaman bize kalır... Yani 10 Temmuz'da Al Hilal'in yapacağı teklife vereceği cevap önemli...
Osimhen transferi diğer transferler için kalacak bütçeyi belirlediği için mecbur bekleyeceğiz. Ama öyle Ağustos falan olmayacak en geç Temmuz ayı içinde deadline verilir kendisine. O zamana kadar gelir gelir yoksa kendi işimize bakacağızOsimheni beklemekten yana sorunun yok İcardi var sonuçta dersin anlarım. 2.forvet profilini bulmak zor değildir gerekirse ağustosa beklersin.
Ama Osimhen transferi diğer mevkileri etkiliyorsa ki bunu söylüyorlar o zaman problem abi