Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen bence %90 Al Hilal'e gidecek... Eğer onu reddederse ki bence reddetmeyecek, o zaman bize kalır... Yani 10 Temmuz'da Al Hilal'in yapacağı teklife vereceği cevap önemli...

Gece arias’in macini bende izledim ama pek begenmedim

Güzel ve zor bir gol atti yani sut teknigi iyi ama oyun icinde cok basit pas hatalari yapti mac boyunca

Paslari kisa kaliyor veya yerini bulmuyor

Hatta zaman zaman sallai’yi hatirlatti

Bu Hakan sakat mi Inter maçlarında hiç yok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen bence %90 Al Hilal'e gidecek... Eğer onu reddederse ki bence reddetmeyecek, o zaman bize kalır... Yani 10 Temmuz'da Al Hilal'in yapacağı teklife vereceği cevap önemli...
Messi Arabistan’a ok verirse Al Hilal ona girecekmiş. İkna çalışmalarına Arap fonu başlamış. Al Nassr-Al Hilal’de Ronaldo-Messi rekabeti yaratma düşüncesine gittiler

fenere bak sadece 1 yıl kiralama için durana 12 milyon € yıllık 7-8 de kiralama ücreti vermişler kafayı yemiş bunlar

sane transferi çok hızlı oldu yav sneijder transferi gibi oyalayamadı. ünal aysal 8 ocak'ta müspet demişti 22 ocak'ta bitmişti transfer, ırmak kazuk falan milano'da yatıyordu.

şöyle bir süreç bizim kafayı toparlar.

Sane erkenden gelince bu sene farklı olacak transferler kampa yetişecek gazına geldik ama istisnalar kaideyi bozmaz Galatasaray genleri değişmez yine Eylül ayına kadar acelemiz yok anlaşılan

İnşallah dediğiniz gibi olur efenim... Osimhen hayranı biri olarak ben CL'de izlemek istiyorum...
Arap fonu dediğim gibi bayağı görüşmelere başlamış haberlere göre. Messi ok verirse muhtemelen kendi tayfasını da taşıyacakmış. O yüzden böyle bir durumda Osi işi yatar oraya

Aynen öyle bence 10 Temmuz-31 Temmuz aralığında Avrupa’da kıvılcım olmazsa kesin Al Hilalin 50-55 teklifini kabul eder. Bize gelecek olsa çoktan imzalamıştı

Osimheni beklemekten yana sorunun yok İcardi var sonuçta dersin anlarım. 2.forvet profilini bulmak zor değildir gerekirse ağustosa beklersin.

Ama Osimhen transferi diğer mevkileri etkiliyorsa ki bunu söylüyorlar o zaman problem abi

Osimheni beklemekten yana sorunun yok İcardi var sonuçta dersin anlarım. 2.forvet profilini bulmak zor değildir gerekirse ağustosa beklersin.

Ama Osimhen transferi diğer mevkileri etkiliyorsa ki bunu söylüyorlar o zaman problem abi
Osimhen transferi diğer transferler için kalacak bütçeyi belirlediği için mecbur bekleyeceğiz. Ama öyle Ağustos falan olmayacak en geç Temmuz ayı içinde deadline verilir kendisine. O zamana kadar gelir gelir yoksa kendi işimize bakacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt