- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.600
- 5.338
Vasat bi dönem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasfsburgwolfsburglu olurum
demirbay gittiSatılması gereken jeleett değil o her zaman alıcı bulur genç cuesta frankk kutucu demirbay Berkan bunlardan çıkın önce evvela
sirasiyla hareketleri icra edelim aksam sporu niyetine
Demirbay gitti yaSatılması gereken jeleett değil o her zaman alıcı bulur genç cuesta frankk kutucu demirbay Berkan bunlardan çıkın önce evvela
Semedoyu bekletiyoruz muhtemelen.1 ay önce haberi cikti
Hatip bana bırakın demişKaleci işi Gardi tarafına bırakılmalı.
Uğurcan- Fb olacak gibi para + İrfancan- İsmail Yüksek gibi oyuncularla takas derler.Bu hikayenin sonunda tüm yabancilardan red yenir ve ugurcan a 15 falan verilerek alinir aldim o kokuyu.
Bence dedigim senaryo dan olmayacak o iş.Uğurcan- Fb olacak gibi para + İrfancan- İsmail Yüksek gibi oyuncularla takas derler.
Semedo mantıklı olur hem bonservisi yokJelert denildiği gibi aldığımız fiyatlara yakın fiyata satılırsa bence kaleci transferine eklenecek o bütçe ve Petrovic satın alınacak. Boey olmayacak gibi sağ bekte bu durumda bonservisi elinde Semedo ile 2 yıllık sözleşme ile olmaz mı acaba imza parası dahil yıllık 2.5-3 civarına?
Sen 2 gün sonra tekrar gel, kendine iyi bakJelert kiralık gider. 50 maç oynarsa zorunlu opsiyon devreye girer.
Ne negatif bastım bugün yav tepki görmeden kaçayım. Gerçekleri konuşmak çok acı.