Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramsdale iyi kaleci olabilir (bilmiyorum) ama biz kaleci alırken kurtarış yüzdesine çok bakmamalıyız. Az şut yiyen, savunmayı önde kuran bir hücum takımı olarak savunma arkası 1'e 1'lere, topla oynamaya ve yan toplara daha önem vermek lazım. Kurtarışta ilk 10'da olmasa da olur.

beni 10 sene sorunsuz götüreceğini düşündüğüm bi kaleciye 25 veririm.

Petrovic buna çok uygun 1 profil

Ekran görüntüsü 2025-06-22 182743.webp
Ramsdale 30 maçta 66 gol yemiş ama 66 xGot tan 66 yemiş, yani kalesine isabet eden şutların gittiği yer,kailte vb şeylere göre zaten o kadar gol yiyecek kadar şutlar gelmiş.

ha tabi 66 xGottan daha az yeseydi çok çok daha iyi tabi,öyle çok kaleci var, mesela bu bize menajerler önerdi denilen reimsin kalecisi Diouf 63.43 xGottan 47 gol yemiş

Ramsdale Arsenal sezonunda çok iyidi sonra Raya ayağı daha iyi diye alınınca yedek kaldı ve bunu kaldıramadı.

Yetenek açısından problemi yok yani ama sorunlu İngilizden her zaman kaçmak lazım.

Ramsdale Arsenal sezonunda çok iyidi sonra Raya ayağı daha iyi diye alınınca yedek kaldı ve bunu kaldıramadı.

Yetenek açısından problemi yok yani ama sorunlu İngilizden her zaman kaçmak lazım.
Öyle bir kalecinin yedek kalması sorun etmesi normal geliyor bana.İngiliz olması hariç alınabilecek kalecilerden biri bence.

Ramsdale iyi kaleci ama biraz dengesiz. İyi oynadığı zaman uçanı kaçanı tutar oynamadığı zaman takımı yakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt