- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Okan buruk gitsin all nassr formasi almayan top olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imparatora kapımız ve kalbimiz her zaman açıktır reis.fatih hoca dursunla anlasmis hayirli olsun
bir de hocam astronomik butceyle top oynasin yav
Cevat kelle mi?Fatih Terim'e giden takıma ihanet eder. Maalesef Terim'in teknik adamlık dönemi 2018-19 sezonunda sezonun son haftasında oynanan Başakşehir maçıyla bitti. O günden sonra Guardiola'nın oynattığı pas futbolunu oynatacağım diye bambaşka bir şeye dönüştü.
Bu günleri özlemeyen Cimbomlu var mi
almasanda @Alper AltunOkan buruk gitsin all nassr formasi almayan top olsun
Okandan önce böyle para harcanamıyordu okandan önce böyle oyuncuları paran olmadığı için alamıyordun.Ligin seviyesi düştü üstüne kadron yukarı çıktı.İstatistiksel olarak en kolay kurayı biz çekmiştik daha ne olması gerekiyor rfs az alkmar ajax dinamo kiev spartag bunlara karşı ezim ezim ezilmemek için psg full kadro lazım galiba.Birde oyun olarakta ezilerek yeniliyorsun bunlara herhangi bir oyunsal dengede yok.ya sanki okandan önce her sene çeyrek final yarı final yapıyordun avrupada ligte şampiyon olamazsan orda bile yer alamazsın
Gider 1 sene sonra çok sevdiği besiktaşına döner.Hadi al nassr bastır ver 20 m maaş
EyvahJ. David, Neymar, Duran ve Kyle Walker'ı alacaklarmış.
Petrovic maç videosu
Bu durum gerçekleşirse sevinçten çıldırırız ahbert@Sadri Baykam bir soru sormuştum hatırlarsan
Okan Buruk gidecek ama Osimhen kalacak kabul mü diye
Yavaş yavaş istenilen noktaya geliyoruz
Petrovic maç videosu
Ftyle arayı yeni düzelttim de okanın yerine gelmesi gereken isim ft mi emin olamıyorum@Sadri Baykam @Okan Mason ft geliyor mutlusunuzdur ins
Bu günleri özlemeyen Cimbomlu var mi