Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.993
- 15.723
- 2.108
okan hocadan sonra takımın başına yüzde 90 arda turan gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar küçük yoktur yav burdaYaşı küçük kardeşlerimiz için diyorum o zamanın real madridi 3-2 yendiğimiz sezon şuanki reali duman eder.Real madridin en prime zamanı.Zaten üst üste cl şampiyonluğuna oynuyorlardı.Tüm kadro en yüksek seviye en yüksek form durumundaydı.
Okan buruğu neden daha büyük görelim hocam. Okan buruğun Fatih terimle yanyana adının anılması için en basitinden +5 şampiyonluk 1 uefa kupası alması gerekir. Ancak eskiden bir şey umarak bir yere varmaya çalışılmaz. Okan burukun 300 milyonluk kadrosu varsa, her sene tokatladığı fenerin de 350 milyonluk kadrosu var , rakibi td 25 milyon euro maaş alırken 10da biri maaşa adamı tokatlıyor.Onlar okan buruğu daha büyük görüyor yazık ki ne yazık.Okanın elinde o kadrolar olsaydı real madridin karşısında bizi titretirdi.
Baskan olarak geliyorum diye twit atsa havalara ucarim kanks yalan yokDayım şu an Fatih hoca geleceğine dair tweet atsa heyecanlanmaz mısın yav![]()
Drogbanın golde havaya sıçradım ütü masası devrildi ütüyü kırdık;( 37 ekran tüplü tvde izlemiştim.Drogbanın golde koltuktan öyle bir sıçramıştım ki avizeye kafa attım. Biz o turu geçtik sayıyorum hatta var olsa zaten bizimdi tur.
Buna katılmıyorum, takımlar arasında devasa farklar var son 2 sezondur özellikle. O maçlara motive etmek olay tabii ki ama senden daha iyi olan birini geçmiyorsun sonuçta.Muslera'nın röportajindan sonra biraz bakış açım degisti lige karşı. İyi kadroyu kuran easy win kafasindaydim da sandığım kadar kolay değilmiş Lig.
Yaşı küçük kardeşlerimiz için diyorum o zamanın real madridi 3-2 yendiğimiz sezon şuanki reali duman eder.Real madridin en prime zamanı.Zaten üst üste cl şampiyonluğuna oynuyorlardı.Tüm kadro en yüksek seviye en yüksek form durumundaydı.
12 yaşındaydım, ağladığım tek maç. Oyuncumuz kalmamıştı Kewell falan oynuyordu stoperde, Meira kış döneminde satılmasaydı acaba finale kadar gider miydik?
Kalite farkını vurguluyor o da ama her takım Galatasaraya ekstra hazırlanıyor her şampiyonluktan sonra işimiz daha zor oluyor falan diyor bakınca hak verdim benBuna katılmıyorum, takımlar arasında devasa farklar var son 2 sezondur özellikle. O maçlara motive etmek olay tabii ki ama senden daha iyi olan birini geçmiyorsun sonuçta.
Avrupa çok daha zor zaten turnuva hocalığı ile lig hocalığı da farklı şeyler. Pep çok iyi lig hocası mesela ama Avrupa'da kesinlikle o kadar başarılı değil knock outlarda.
Rygas, molde falan yense daha başarılı oluyor zaten rtsFatih terimin osimheni olmasada okan buruktan daha başarılı olur avrupada.
Avrupa'da başarı senin için nedir. Ben osimhen dahil 100m Euro harcayacaksak kısa vadede çeyrek finalden aşağısı kesmez dedim ama uçuk geldi çoğu kişiye. Olası eşleşmeleri bakınca da haklilar
Kışın ben yokken baya istenmiş fatih hoca forumda ha,1-2 maç daha puan kaybetsek fb hakemle götürürdü vallasevgili imparatorumuzun tek hatası yine romen batağına düşmesiydi sırf 700 bin yuro alıyo diye çicaldauyu fln aldı. şimdi salai bile 2.5 alıyor o tuzağa düşmeyecektir ve parayı gömecektir. zaten talebesi mario lömina olmasa şimdiye okan fln kalmamış ve nerede kalmıştık naralarını atmaya başlayalı 2 ay fln olmuştu.
Bu hep böyleydi ama o maçlar rating alır, oyuncu da hoca da kendini gösterir.Kalite farkını vurguluyor o da ama her takım Galatasaraya ekstra hazırlanıyor her şampiyonluktan sonra işimiz daha zor oluyor falan diyor bakınca hak verdim ben
Elindeki 6lik kadroyla 3luk 4luk hatta 2lik takımlara dis geçiremeyen bir tdden clde 8 maçlık karışık fikstürde 8lik 9luk ekiplere üstünlük kurmasını beklemek hayalciligin de ötesinde olur. 24e bile girme ihtimalimiz girememe ihtimalimizden düşük.Avrupa'da başarı senin için nedir. Ben osimhen dahil 100m Euro harcayacaksak kısa vadede çeyrek finalden aşağısı kesmez dedim ama uçuk geldi çoğu kişiye. Olası eşleşmeleri bakınca da haklilar