Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocamın sevmediğim olayı ahbab çavuş iliskisi yerli sevdasıdır.
şaka Maka yaş ilerlerdi malum eski enerjisi yok. Torunlarıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.

Avrupa’yı salardı yav öyle olsa, saldığından başarısız olmuyor, Avcı gibi değil.

Oyunu tutma konusunu ilk kez nisan sonrası yaptık 3 sene içinde, daha çok ondan başarısız oluyor.

Fener salıyor ya da salma odaklı oynuyor, bizimkiler başarılı olcaz deyip sıçıyor.
Saldığından başarısız olmuyoruz ki

Çetin yarıştan ötürü eksiklerimiz çoğalıyor 1 ay falan. Orda da Avrupa maçı denk gelirse patlıyoruz. Young Boys, Prag ve Az maçlarında ideal 11den 5 isim falan yoktu.

İtler biraz peşimizi bıraksa Avrupa'ya daha çok odaklanabilirdik.

Lan aziz sen çok eski üyeymişsin ben seni niye hatırlamıyorum

Üyeliğin vardı ama yazmıyomuydun
Bedri aman Sadri Baykamım, Özgür Kızılaslan ve Abdullah Taşan varken buradaydım. O dönem Gsc Efendisi yapmışlardı beni, Nevizade sayfası vardı orada ki muhabbetler sarmayınca forumdan biraz uzak kaldım. Tabii o dönemler orijinal ismimleydim.

Felipe için de 3-4 milyon gibi para vermiştik. Sonra Almaguer, Xavier'ten tut o genç Rumenlere kadar giden para totalde 15 milyon dolar bonservis harcanmıştı.

Balic gibileri unuttum sen söyleyince şimdi aklıma geldi.

Hafızam yaniltmiyorsa toplamda 25 oyuncu gelmişti ve sıfır başarı elde etmiştik maalesef. Zaten ondan sonra yıllarca ekonomik anlamda süründük.
İmkansız 15 m dolar verilmesi. Mondragon’a 5 verildi zaten, otomatik transferdi o.

Felipeyi yarı dönemde gönderdik 3-4 verdik beleşe gitti gibi bir durum olamaz. O dönem tek olan şey çok adam almaktı.

Tjk kadrosu da bizden daha iyidi ki içerde dışarda tjk bizi yenmese biz şampiyon olacaktık zaten. 6-0lı sezon diye küçümseniyor da şampiyon olunacak puan da toplandı.

O sene hata şampiyon olan hocayı gönderen başkandı.

Çok para harcamak da Bülent Akına 7 Serkana 5 m dolar verebildiğin senedir.

12 kişiyle mi oynayacağız diyenlere inat once engin, melo, selcuk, emreçyi sonra melo, hamit, sirayder, selcuku bir arada oynatan imparatorun askeriyiz kardeşim yalan mi söyleyelim inkar mi edelim.
Son al sezonunda da hurra saldırılmayacağını öğrendi herkesi marizliyodu taylan berkan çıkıldauyla

Çok kararsızım çokkkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt