Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.712
- 15.373
- 2.323
35 milyona bek satıp 15, 20 milyona daha iyisini bile alabilirdik oysaki dimiYada sadece beklere babasının parasıymış gibi 100 milyon Euro harcatır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 milyona bek satıp 15, 20 milyona daha iyisini bile alabilirdik oysaki dimiYada sadece beklere babasının parasıymış gibi 100 milyon Euro harcatır.
12 kişiyle mi oynayacağız diyenlere inat once engin, melo, selcuk, emreçyi sonra melo, hamit, sirayder, selcuku bir arada oynatan imparatorun askeriyiz kardeşim yalan mi söyleyelim inkar mi edelim.Okan buruk
Yoğunluktan taktik çalışamıyoduk![]()
Aslan amblemli Millwall'ı al Azizim, önümüzdeki sene premier lige çıkacakFm de de Tottenham oynadığım için algıda seçicilik biraz var![]()
Saldığından başarısız olmuyoruz kiAvrupa’yı salardı yav öyle olsa, saldığından başarısız olmuyor, Avcı gibi değil.
Oyunu tutma konusunu ilk kez nisan sonrası yaptık 3 sene içinde, daha çok ondan başarısız oluyor.
Fener salıyor ya da salma odaklı oynuyor, bizimkiler başarılı olcaz deyip sıçıyor.
Bedri aman Sadri Baykamım, Özgür Kızılaslan ve Abdullah Taşan varken buradaydım. O dönem Gsc Efendisi yapmışlardı beni, Nevizade sayfası vardı orada ki muhabbetler sarmayınca forumdan biraz uzak kaldım. Tabii o dönemler orijinal ismimleydim.Lan aziz sen çok eski üyeymişsin ben seni niye hatırlamıyorum
Üyeliğin vardı ama yazmıyomuydun
Ne FT'si, sezonun yarısında kulübede bile olmayan, ayak tenisi ile koca sezon idmanını geçiren Seçil Erzan'ın fonuna ismini vermiş biri için Al kebap bile yeterince fazla.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şakayı anlamadıkFatih hocamın sevmediğim olayı ahbab çavuş iliskisi yerli sevdasıdır.
şaka Maka yaş ilerlerdi malum eski enerjisi yok. Torunlarıyla sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.
Baba Milton Keynes Dons ile oynuyorum. İlk seneden çıktık üst lige para yok zorluyoruz Championship iAslan amblemli Millwall'ı al Azizim, önümüzdeki sene premier lige çıkacak
Kısa vadede en iş yapacak isim. Fbnin başına geçmesini de hiç istemiyorum. İnş. Mou ile devam ederler.sergen mi?
İmkansız 15 m dolar verilmesi. Mondragon’a 5 verildi zaten, otomatik transferdi o.Felipe için de 3-4 milyon gibi para vermiştik. Sonra Almaguer, Xavier'ten tut o genç Rumenlere kadar giden para totalde 15 milyon dolar bonservis harcanmıştı.
Balic gibileri unuttum sen söyleyince şimdi aklıma geldi.
Hafızam yaniltmiyorsa toplamda 25 oyuncu gelmişti ve sıfır başarı elde etmiştik maalesef. Zaten ondan sonra yıllarca ekonomik anlamda süründük.
Okan hoca 35 milyonluk beki kadro dışı bırakmıştı da Allahtan asıl bek sakatlandı da kadro dışı bıraktığı beki oynatmak zorunda kalmıştı da biz de 35 milyona satabildik.35 milyona bek satıp 15, 20 milyona daha iyisini bile alabilirdik oysaki dimi
Son al sezonunda da hurra saldırılmayacağını öğrendi herkesi marizliyodu taylan berkan çıkıldauyla12 kişiyle mi oynayacağız diyenlere inat once engin, melo, selcuk, emreçyi sonra melo, hamit, sirayder, selcuku bir arada oynatan imparatorun askeriyiz kardeşim yalan mi söyleyelim inkar mi edelim.
Hee ne kadar çok para harcarsan o kadar iyi oyuncu alabilrsin yani35 milyona bek satıp 15, 20 milyona daha iyisini bile alabilirdik oysaki dimi
Aaaa evet anlıyorumOkan hoca 35 milyonluk beki kadro dışı bırakmıştı da Allahtan asıl bek sakatlandı da kadro dışı bıraktığı beki oynatmak zorunda kalmıştı da biz de 35 milyona satabildik.
Yukarıda 190 yaşındaki Fatih terim'i bile Okan buruk'a tercih ederim flan demiştim.şakayı anlamadık