Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra da bırakıp Demirören Federasyonuna kaçtı, şimdi Okan Buruk bırakıp Hacıosmanoğlu Federasyonuna gitse ne yaparız acaba?
Dursun Okan'a önce eleman üstüne de o topçuyu da alırım oynatacak hocayı da alırım desin de bir önce, diğerine sonra bakarız.

Galatasaray Başkanı Aysal'ın aralarında bazı yöneticilerin de bulunduğu bir ortamda Fatih Terim için, 'Bize ilkokul, ortaokul, hatta lise de okutur. Ama üniversite okutamaz. Bize üniversite okutacak bir hoca lazım'.

Sonra da bırakıp Demirören Federasyonuna kaçtı, şimdi Okan Buruk bırakıp Hacıosmanoğlu Federasyonuna gitse ne yaparız acaba?

dursun özbek önce yönetimden abdullah kavukçu gibi okan buruk'un yakın arkadaşlarını gönderip, gardi'ye yol verip de hocaya kinli menajerlerle çalışma işine girerek bütün yazı hocaya karşı terbiyesizliklerle geçirirse onurlu bir hareket diye yorumlarız.

Bu arada şu an Montella bıraksa Okan'ı da MTye isteseler, Galatasaray'ın başında da kalacaksın deseler, % 90 kabul eder.

MT hocası olmayı o insanlar sizin gibi basit görmüyorlar.

Osimhen konusunun alevlenmesi lazım artık malum gün geliyo,yeniay var.10 temmuz dolunay.karari kesinleşir artik

Bu arada şu an Montella bıraksa Okan'ı da MTye isteseler, Galatasaray'ın başında da kalacaksın deseler, % 90 kabul eder.

MT hocası olmayı o insanlar sizin gibi basit görmüyorlar.
Birileri rahat etsin diye imza atmam+ yd ile basın toplantısında yaşananlar.
Bu ikisi olmasa süreç bu kadar üzücü olmazdı. O basın toplantısı cidden uzucuydu

Birileri rahat etsin diye imza atmam+ yd ile basın toplantısında yaşananlar.
Bu ikisi olmasa süreç bu kadar üzücü olmazdı. O basın toplantısı cidden uzucuydu
FTyi geri dönüp şamp yapana kadar affetmedim ama o dönem Aysal'ı çok seviyordum

Sonradan bakınca farkettiğim kadarıyla hocanın bir ağzına sıçmadığı kalmış bir de yönetimi dağıtıp kurduğu yönetim bayağı leşti

Daha kötüsü Demirören'e kötü dedik, ondan sonra Demirören'den daha iyi başkan bence gelmedi, gelenlerin alayı fenerin uydusu gibi davrandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt