Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadın da ne oldu? Yerel lig dışında ne başarı elde ettin? Avrupa’da rezil olduk. Lig şampiyonluğu yeterse; bir içardi veya Osimhen yeterli.. ama hiçbir Galatasaraylıyı lig şampiyonluğu ile yetinmez, lig şampiyonluğu sadece araçtır, amaç Avrupa…
Abi gerçekten avrupa'da başarısızlığımızın sebebi sol bek miydi? Ya rfs'yi, dinamo kiev'i, elfsborgu yenmek için beklere de 20 şer milyon mu yatırmalıyız? Bu takımlara solbeksiz 10 kişi çıksan yenmen lazım bu kadroyla.. Avrupa başarısızlığı tamamen teknik zaafiyet..

sergenın cogalması mı benim cogalmam mı senı mutlu eder
Sergen gibi Rüya satanlar bu fani dünyada olmazsa olmaz, senin gibi hep insanın kanını hızlı ateşlendiren de lazım ki insan azıcık kavga edebilsin

Büyük ihtimal ismi daha önce basina yansimamis bir kaleci transferi olacak

Ter stegen gelmek istemedi

Bulka olmadi hem mali acidan hem de oyuncu istemedi

Berke ve ugurcan’i taraftar istemiyor

Brezilyali kaleci brazao’nun adi gecti ama haberler hemen kesildi yani menajer önerisi olarak gelmistir ama kabul görmemistir diye düsünüyorum

Büyük asklar kavgayla baslar diyerek kamil grabara diyorum ama finansal olarak mümkün degil

Osimhen çok iyi senaryo: Oyuncu bize evet dedi tatile çıktı. Biz de Napoli'den indirim almak için oyuncu kozunu oynayıp bonservis pazarlığı yapıyoruz. Renk vermiyoruz. Kampa çok var acele etmiyoruz.

Osimhen çok kötü senaryo: Hala bizi kabul etmedi. 15 Temmuz'da da süre istemeye devam ediyor. Biz transferden çekilip başka isimlere yöneliyoruz. Osi yine Eylül'e kadar takım bulamıyor. Eylül'de boşta kalmasın diye Fener talip oluyor ve kabuslar görmeye başlıyoruz.

Bodoslama giriyorum ama çok konuşulmuş.
Bir kere tüm Fatih Terim postlarım şakadandı. Biraz Okancilari hoplatıp forum şenlensin diyeydi 😁
Ya hafızam yanılıyor ya da o zamanlar dolar filan kullanıldığından belki miktarlar değişiyor.
Benim hatırladığım
Jardel 18 milyon dolar
Bülent 8
Serkan 7 milyon dolar

Mondragon 5.5 milyon dolar civarı ( Burada bjk ile açık arttırmaya girdik)
Felipe 7 milyon
Diğer brezilyalı 5 milyon ( ikisini de fiorentina döneminden beri takip ediyormuş)
Christian
Almaquer
Sarr
Lukuku
Xavier
Revivo
Bunlara ne kadar verildi unuttum.
Fatih Terim'le ilk hayal kırıklığım da bu dönem oldu. Alex'i biz önce alabilirdik ve 7 ay civarı boştayken Tuncay'i çok rahat keşfedebilirdi ki önce de yazdım. Gazetecinin biri ya 2000 ya da 2001'den beri bu çocuğu alan çok şey kazanır diye defalarca yazmıştı.
Zaten sonradan tüm gençleri fener topladı fakat burada yönetim de eksikti.
Diğer hayal kırıklığı da Adnan Polat oldu. Gerçekten iyi yabancılar alsa %100 8 sene üst üste şampiyon olacaktık.
2. dönemi yine full hatalarla dolu.

Abi gerçekten avrupa'da başarısızlığımızın sebebi sol bek miydi? Ya rfs'yi, dinamo kiev'i, elfsborgu yenmek için beklere de 20 şer milyon mu yatırmalıyız? Bu takımlara solbeksiz 10 kişi çıksan yenmen lazım bu kadroyla.. Avrupa başarısızlığı tamamen teknik zaafiyet..
Değildi elbette. Teknik zaafiyet olduğunu da söylüyorum, ancak hiçbir yerde zaafiyete sebebiyet verecek açık bırakmamalıyız. Artık teknik heyette, yönetim de taraftarın bu tavrını görmeli ve hatta Galatasaray için büyük hayali olan insanları cesaretlendirelim.. hataya yer bırakmamalı…

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt