Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chevalier 30 m euro bonvervis + 4m euro maaş
Hakan 20 m euro bonservis + 5 m euro maaş
Boey 3 m euro kiralama + 4 m euro maaş
Lucimi 14 m euro bonservis(son senesi) + 4 m euro maaş
Ahmetcan Kaplan 6 m euro bonservis + 2.5 m euro maaş
Salih Özcan 4 m euro bonservis + 3 m euro maaş
Romulo 10 m euro + takas + 3 m euro
İlkay bonservis yok + 5 m euro

Bonservis + kira: 81 m euro
Maaş: 30.5 m euro maaş

Chevalier(1)
Günay

Boey(2) - Sanchez(3) - Lucimi(4) - Eren
Sallai(5) - Abdülkerim - Ahmetcan - Jakobs(6)

Hakan - Torreira(7)
Lemina(8) - Salih

Sane(9) - İlkay - Barış
Yunus - Sara(10) - Ahmed

Icardi(11)
Romulo(12)

+2 tane U23 kuralına uyan oyuncu
Bu maliyetli kadroyla gene gidip mütevazı bütçeli AZ Alkmaar deplasmanında futbol dersi alıp geliriz, hiç şaşmaz :)

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre daha iyi bir kariyer yönetimi yapabilse ve sakatlık sorunu yaşamasa bence en az ilkay kadar büyük futbolcuydu potansiyel olarak
Emre kalitesinde bi adam gelmedi

Gelmezde.

Çok başka bi adam, Polat sagolsun almayıp camiaya düşman yarattı. İlk bize gelmişti sanirim.

Buyuk Kaptan EmreB kalbimde dinmeyen bir sızıdır.

Bu maliyetli kadroyla gene gidip mütevazı bütçeli AZ Alkmaar deplasmanında futbol dersi alıp geliriz, hiç şaşmaz :)

Öyle olacak zaten.Hocanın vizyonu artması için avrupada orta alt sıra takımlar dahi olsa gidip kendini geliştirmesi lazım.

SON DAKİKA - Al Hilal, En Nesyri'nin menajerleriyle temasa geçti. Ancak Osimhen'de de vazgeçmediler. Osimhen'e bir teklif daha yapacaklar. (DAZN)

Berk Göl: Hakan bu hafta interle gorusecek ve bonservis konusunda yardimci olmasini isteyecek.

Öyle olacak zaten.Hocanın vizyonu artması için avrupada orta alt sıra takımlar dahi olsa gidip kendini geliştirmesi lazım.
Kaleciye 30 milyon vermekten bahsediliyor, takımda asgari ücret 4 milyon euro'ya çıkacak. Bu takımın hiçbir yerde başarılı olma şansı yok, herkes general. 2 sene sonra da tefecilerin elinde kalırız, net.

Ramsdale'e son derece fitim. Çok beğendiğim bir kaleci. Georgevic'i tanımıyorum izlemedim ama chelsea aldıysa bir yetenek görmüştür. Martinez gelmez bize hem çok pahalı, geçiniz. Uğurcan listede istemediğim tek kişi. Bence babagünay'dan fazlası yok. Haksızlık olur babagünay'a.

Bu fotoda Muslera'ya benzemiyor mu ya 😢
safak-sezer.gif

Emre kalitesinde bi adam gelmedi

Gelmezde.

Çok başka bi adam, Polat sagolsun almayıp camiaya düşman yarattı. İlk bize gelmişti sanirim.

iyi hatırlıyorum polatı aradığı haberi olmuştu ve sonra da doğrulandı galiba

emre bize gelse kesinlikle çok daha büyük oalrak hatırlanırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt