Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.227
- 21.070
- 2.663
Hakanla yaşıtsın , okuldan mı arkadaşsınızCunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakanla yaşıtsın , okuldan mı arkadaşsınızCunku 2 gun once gorustum bu hafta gelecek dedi. O an belirsizdi. Sandiginizdan fazla biliyorum

Adam intere giderken bekledi ya bizihakanin kani sari kirmizi akiyorsa, intere bedava nasil gittiyse bizede bu güzelligi yapmali!
Evet hocam dedik 20-25 isterler diye. Bi nebze kiralık+ops bitebilir diye düşünüyordum ama chelsea tok kulüp belli ki alacaksan bonsu ver al diyorPetrovic için Chelsea €25m ister diyince auuğv ouuğv çok abartıyonuz dünyadan haberiniz yok futbolu FIFA sanıyonuz dendi
Hakan 25-30 bons 10 maaş
Bernardo 25-30 bons 10 maaş
Allahım dayanma gücü ver
iste dransfer diye buna derim
A nadolu A jansı
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
oyuncu ıngaa ıngaa derse ağustosta bi şeyler olabilirEvet hocam dedik 20-25 isterler diye. Bi nebze kiralık+ops bitebilir diye düşünüyordum ama chelsea tok kulüp belli ki alacaksan bonsu ver al diyor
Hayir, ben Hollanda dogumluyum. Hakan benden 2 yas kucuk. 3 yildir Almanyada yasiyorumHakanla yaşıtsın , okuldan mı arkadaşsınız