Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.908
- 21.012
- 2.233
Notch ve Oğullarını izliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kara listemde olman nasıl bir duygu ozişkom
Maçları izledim renkdas hatta fb de beğendiğim nadir oyunculardan biri ama Bats i da begeniyordum bizde ki halı beni hayal kırıklığına uğrattı.Bizim sağ bekimiz ne yaptığını bilen bir oyuncu olmalı.Birde mevkisine göre fazla rakam istiyormuş 3.5 milyon Euro istiyordu bjk den oyle haberler çıkmıştı.Osayi için fenerin atletico ve manu maçlarını izle adam geçirmedi (william kardeşler+rashford) Yine barış alperle 1e1 kapışabilen ender oyunculardan. Bence net şampiyonlar liginde katkı verebilecek free oyuncu
Osi diye sağ bek mi varOsayi nereden çıktı la? Osi olmasın o?
2,5m istiyor. Sen dediğin profil franky var bizde olmuyor. Bizim bekte atletik adam geçirmeyen biri lazım beleş osayi tam bir fırsatMaçları izledim renkdas hatta fb de beğendiğim nadir oyunculardan biri ama Bats i da begeniyordum bizde ki halı beni hayal kırıklığına uğrattı.Bizim sağ bekimiz ne yaptığını bilen bir oyuncu olmalı.Birde mevkisine göre fazla rakam istiyormuş 3.5 milyon Euro istiyordu bjk den oyle haberler çıkmıştı.
Bu elemanı yabancı scoutlar bayağı övüyordu, KMJ gibi bir şey çıkabilir ama Levy dediğin sebeple almıştır muhtemelenSon'dan sonra belki sponsor getirebilecek adam ariyorlar herhalde.
1. Sadri Baykamupdate var mı yoksa aynı mı![]()
1. Sadri Baykam
2.Taner Gülleri
3.Sinan Akçıl
4.Stelyo Pipis
5.Bill Laimbeer (badboys detroit pistons)
6.Saadettin Saran
7.Murat Murathanoglu
Fenerden bize gelip iyi performans veren topçu hatırlamıyorum. Bir Burak var, oda ordan direk gelmedi. Tıpkı çalım atmak için topçu alındığı gibi… bu konulara hiç girmeye gerek yok.2,5m istiyor. Sen dediğin profil franky var bizde olmuyor. Bizim bekte atletik adam geçirmeyen biri lazım beleş osayi tam bir fırsat