Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir dedigin ama oyle bir stratejik planlamada Morata'nin en kotu bir 6 ay daha kalmasi lazim yoksa Icardi haric santraforumuz kalmiyor. Senin dedigin durumda amacin Sane'yi 10 numara oynatmak gibi anliyorum.
sane-yunus-ndoye santrafor arkası hareketli değişmeli bence akıcı olur ama morata şart evet

1750759714255.webp

Ya bırak bu işleri, uyduruk habermiş. Uyduruk haber olduğu için mi Lemina o paylaşımları yaptı. Her Lemina sorusu sorulduğunda abuk subuk cevaplar verdi. Bütün iyi işlerin sorumlusu ama hiçbir kötü işin sorumlusu değil. Ne güzel dünya be. Taraftarla 12 kişi mi oynayacağız diye dalga geçerken, taraftarın zorla aldırdığı Lemina hocanın kariyerini kurtardı. Şükredeceğine hala şampiyonluk gecesi Okan istifa diye tezahürat yaparak taraftara aklınca laf sokuyor. Millet laf edince de burda ortaya lafı atıp kaçıyorsun sen ve senin gibi 3-5 kişi. Sorulunca da ben zaten Lemina'yı istiyordum, istediğim için Cuesta'yı yazdırdım ama AL listesine, değil mi.
Lemina için yazdığım iki posttan bunları nasıl çıkardın hayret ediyorum. Bin ton hatası var ama twitten nem kapıp bu kadar toksikligi hakkediyor mu diye soruyorum.

Ya bırak bu işleri, uyduruk habermiş. Uyduruk haber olduğu için mi Lemina o paylaşımları yaptı. Her Lemina sorusu sorulduğunda abuk subuk cevaplar verdi. Bütün iyi işlerin sorumlusu ama hiçbir kötü işin sorumlusu değil. Ne güzel dünya be. Taraftarla 12 kişi mi oynayacağız diye dalga geçerken, taraftarın zorla aldırdığı Lemina hocanın kariyerini kurtardı. Şükredeceğine hala şampiyonluk gecesi Okan istifa diye tezahürat yaparak taraftara aklınca laf sokuyor. Millet laf edince de burda ortaya lafı atıp kaçıyorsun sen ve senin gibi 3-5 kişi. Sorulunca da ben zaten Lemina'yı istiyordum, istediğim için Cuesta'yı yazdırdım ama AL listesine, değil mi.

Sidillayı herkesin tanıdığını görünce kendimi cahil hissettim.

Pek ihtimal vermiyoruz ama ya hakan ya da de poul olayı ciddi sanırım. De poul ayrilacakmis galiba ve işin içinde gardi varsa neden olmasın

sidillia mıdır nedir bi ben tanımıyorum herhalde heyt be küçükken avrupa futbolunda %80 futbolcunun isim soyisim bilirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt