Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.470
- 8.820
- 1.698
Uğurcan nedir abi ? 5m euro vermem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsa nolcakki, Başakşehir de oldu, kimdi onların kaleci hatırlayan var mıAdam tsde şampiyon oldu nasıl büyük takım kalecisi değil
Dostum onların hepsini yapıyor petrovic bi tek lider özelliği yok gibiBerke’yi hiç beğenmiyorum ama onun için de net konuşamam.
İyi kaleci olmak, büyük takım kalecisi olmak, libero veya çizgi kalecisi olmak ve refleksleri iyi olmak bambaşka şeyler bence.
Bizim ihtiyacımız şu
Konsantrasyonu yüksek
Libero kaleci (iyi pozisyon alan, defans arkasına gelen topları süpüren)
Ayağı iyi, oyun kurabilen
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek aslında ilk maddeyle ilişkili bu
Bunlardan ne kadar çok varsa o kadar iyi, Petrovic’in ayağı iyi ama diğerlerini yapabilir mi bilmiyorum.
Berke’yi hiç beğenmiyorum ama onun için de net konuşamam.
İyi kaleci olmak, büyük takım kalecisi olmak, libero veya çizgi kalecisi olmak ve refleksleri iyi olmak bambaşka şeyler bence.
Bizim ihtiyacımız şu
Konsantrasyonu yüksek
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek aslında ilk maddeyle ilişkili bu
Bunlardan ne kadar çok varsa o kadar iyi, Petrovic’in ayağı iyi ama diğerlerini yapabilir mi bilmiyorum.
Bi kazık yicez o kesin gibi, şükür ki Günay formda ve takım kabullenmiş ve sevilip sayılıyor. Tek temennim kazığın küçük olması. Uğurcan çok büyük ebatlı bi kazık olurdu.İyi kaleci alabileceklerine emin olsak zaten uğurcan umrumuzda olmaz
eren ile uğurcan bir mi ts için heis yapma sende yav. hem eren'e 3.5 verirken biz bile burda ''çöp'' çekiyorduk, sıcak değildik. göndermek istedikleri eren'i bile inat ettiler, son gün verdiler. gelmek için savaş verdi orda.müthiş bir yanılgı içerisindesin.
ts eren gibi bir beki 3.5'a bize verdi.
şimdi de uğurcan'ı iç piyasa transfer rekoruna fb'ye saplamak üzereler.
daha ne yapsınlar yaw allah aşkına? :d
Usta horoz çok bizde.Dostum onların hepsini yapıyor petrovic bi tek lider özelliği yok gibi
MertOlsa nolcakki, Başakşehir de oldu, kimdi onların kaleci hatırlayan var mı
Petroviç'i ben de izlemedim lakin profili incelendiğinde iyi bir kaleci izlenimi veriyor sankiBerke’yi hiç beğenmiyorum ama onun için de net konuşamam.
Bizim ihtiyacımız şu
Konsantrasyonu yüksek
Aykut Erçetin ile Orkun Uşak da büyük takım kalecisi o zaman.Adam tsde şampiyon oldu nasıl büyük takım kalecisi değil
ben hiçbir zaman çöp demedim yau. milli takımın 2. sol bekiydi. fb de istedi onu o dönem ama ts bize verdi.eren ile uğurcan bir mi ts için heis yapma sende yav. hem eren'e 3.5 verirken biz bile burda ''çöp'' çekiyorduk, sıcak değildik. göndermek istedikleri eren'i bile inat ettiler, son gün verdiler. gelmek için savaş verdi orda.
uğurcan bunların kaptanı, sembol olmuş bir isim orda. efsane diyenler var.
saplama işini de erkenden konuşmayalım derim. 10 verileceğine 13-14 verirler. sanki 25 milyona sokacaklar.
Sadece biz değilki, ifb de 3-4 er atıyor.yahu berke fb kalecisi olarak da daha 18 yaşında rams park'a geldi. vitorlu sezon. gayet de eli falan da titremedi, fb 1-2 yendi hatta. neyse konumuz o değil.
uğurcan'a 15+ bonservis vererek almak fb'in hücuma yapacağı transferlerde bir adım küçülmesi demektir.
berbat kaleci demiyoruz ama muhtemel ağır şartlara gelecek. net bir saplama olacaktır bence.
ayrıca bireysel olarak da gs'a karşı aşısı tutan bir kaleci değil. 3'er 4'er attığımız biri.
Evet tam olarak buİyi kaleci alabileceklerine emin olsak zaten uğurcan umrumuzda olmaz
Uğurcan gayet iyi kaleci
Fener alsın mesele değil de
Sırf göz önünde ve izleniyor diye hiç izlenmeyen Petrovic’in çok iyi, izlenen Uğurcanın ise kötü kaleci gibi lanse edilmesi biraz komik