Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berke’yi hiç beğenmiyorum ama onun için de net konuşamam.

İyi kaleci olmak, büyük takım kalecisi olmak, libero veya çizgi kalecisi olmak ve refleksleri iyi olmak bambaşka şeyler bence.

Bizim ihtiyacımız şu

Konsantrasyonu yüksek
Libero kaleci (iyi pozisyon alan, defans arkasına gelen topları süpüren)
Ayağı iyi, oyun kurabilen
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek aslında ilk maddeyle ilişkili bu

Bunlardan ne kadar çok varsa o kadar iyi, Petrovic’in ayağı iyi ama diğerlerini yapabilir mi bilmiyorum.
Dostum onların hepsini yapıyor petrovic bi tek lider özelliği yok gibi

İyi kaleci olmak, büyük takım kalecisi olmak, libero veya çizgi kalecisi olmak ve refleksleri iyi olmak bambaşka şeyler bence.

Bizim ihtiyacımız şu

Konsantrasyonu yüksek
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek
aslında ilk maddeyle ilişkili bu

Bunlardan ne kadar çok varsa o kadar iyi, Petrovic’in ayağı iyi ama diğerlerini yapabilir mi bilmiyorum.
1750785916416.gif

müthiş bir yanılgı içerisindesin.

ts eren gibi bir beki 3.5'a bize verdi.

şimdi de uğurcan'ı iç piyasa transfer rekoruna fb'ye saplamak üzereler.

daha ne yapsınlar yaw allah aşkına? :d
eren ile uğurcan bir mi ts için heis yapma sende yav. hem eren'e 3.5 verirken biz bile burda ''çöp'' çekiyorduk, sıcak değildik. göndermek istedikleri eren'i bile inat ettiler, son gün verdiler. gelmek için savaş verdi orda.

uğurcan bunların kaptanı, sembol olmuş bir isim orda. efsane diyenler var.

saplama işini de erkenden konuşmayalım derim. 10 verileceğine 13-14 verirler. sanki 25 milyona sokacaklar.

yahu berke fb kalecisi olarak da daha 18 yaşında rams park'a geldi. vitorlu sezon. gayet de eli falan da titremedi, fb 1-2 yendi hatta. neyse konumuz o değil.

uğurcan'a 15+ bonservis vererek almak fb'in hücuma yapacağı transferlerde bir adım küçülmesi demektir.

berbat kaleci demiyoruz ama muhtemel ağır şartlara gelecek. net bir saplama olacaktır bence.

ayrıca bireysel olarak da gs'a karşı aşısı tutan bir kaleci değil. 3'er 4'er attığımız biri.

Bizim ihtiyacımız şu

Konsantrasyonu yüksek
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek aslında ilk maddeyle ilişkili bu

Petroviç'i ben de izlemedim lakin profili incelendiğinde iyi bir kaleci izlenimi veriyor sanki

eren ile uğurcan bir mi ts için heis yapma sende yav. hem eren'e 3.5 verirken biz bile burda ''çöp'' çekiyorduk, sıcak değildik. göndermek istedikleri eren'i bile inat ettiler, son gün verdiler. gelmek için savaş verdi orda.

uğurcan bunların kaptanı, sembol olmuş bir isim orda. efsane diyenler var.

saplama işini de erkenden konuşmayalım derim. 10 verileceğine 13-14 verirler. sanki 25 milyona sokacaklar.
ben hiçbir zaman çöp demedim yau. milli takımın 2. sol bekiydi. fb de istedi onu o dönem ama ts bize verdi.

uğurcan'ın 15e falan gitmesi bana göre net bir saplama olur.

göreceğiz zaten.

yahu berke fb kalecisi olarak da daha 18 yaşında rams park'a geldi. vitorlu sezon. gayet de eli falan da titremedi, fb 1-2 yendi hatta. neyse konumuz o değil.

uğurcan'a 15+ bonservis vererek almak fb'in hücuma yapacağı transferlerde bir adım küçülmesi demektir.

berbat kaleci demiyoruz ama muhtemel ağır şartlara gelecek. net bir saplama olacaktır bence.

ayrıca bireysel olarak da gs'a karşı aşısı tutan bir kaleci değil. 3'er 4'er attığımız biri.
Sadece biz değilki, ifb de 3-4 er atıyor.

Uğurcan gayet iyi kaleci

Fener alsın mesele değil de

Sırf göz önünde ve izleniyor diye hiç izlenmeyen Petrovic’in çok iyi, izlenen Uğurcanın ise kötü kaleci gibi lanse edilmesi biraz komik

Ne vereceği belli olan oyuncu almamız lazım. Eren'in ne verebileceği ortadaydı mesela. Kendisini çok kez seyretmiş kişiler böyle bi performans bekliyordu zaten kendisinden, burada elbette yerliyse kötüdür mentalitesiyle eleştiren çok vardı. Ayrıca kabul etmek gerekir Okan hoca yerli oyuncuyla iletişimi çok güçlü, yerli oyunculara +10 skill boostluyor resmen TD olarak FİFA'daki gibi.

Petrovic'i izleyen varsa bir şey diyemem, ben 1 kere bile izlemedim. Ama Uğurcan'ı defalarca kez seyrettim. Uğurcan belki S tier değildir ama net A tier bir kalecidir. Üstelik yerli.

Geçen sene Dybala transfer dönemindeki yorumları hatırlıyorum, başta ben de istememiştim sonra pişman olmuştum istemediğime. Aynı mantıkta devam ediyoruz. O gelmesin bu gelmesin. Yine gelmesin dediklerimize pişman olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt