Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.701
- 2.156
- 1.948
Isak vural kim?
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isak vural kim?
Ortalık bu kadar karisikken takımın başında efsanemiz imparator Fatih Terimi istiyoruz diye laf ediyorlar.Fb Uğurcan'ı almış yavTs ile de barışmışlar böylelikle.Lig'de daha da yalnız gibiyiz şu anda..
Uğurcan'ın şimdi mi konuşası tutmuş 1 aydır sus pus. 2-3 milyon euro daha çıkın bonserviste demeçleri bunlar.Hami Mandıralı: "Uğurcan Çakır ile konuştum. Basında çıkan haberler sadece algı. Tek odak noktası Trabzonspor’un başarısı. ‘Trabzonspor felsefesi dışına çıkmam’ dedi.” (TRT Spor)
Abisi menajeri ve fbyi takip etmeye baslamismisailesinin pek bir değeri yokmuş demekki zaten.Kaleciliğini de beğenmezdim bize hiç istemem zaten de o kadar tribünler koro yaptı kendisine oraya gidiyorsa zaten karakter olarak da bizlik değilmiş
Boey ve Marcao konusunda haklı çıkmamı nasıl yorumluyorsunBoey alinmamali
Abisi menajeri ve fbyi takip etmeye baslamismis
Ayak tenisi oynarken koparmis diye bisey gordum ama kolpa muhtAbi Hatipoğlu asil tendonunu kopartacak nasıl bir aktivite yapmış olabilir aklım almıyor
Son pozisyonu kacirmaktan ziyade, kalecinin super kurtarisi olarak goruyorum.Sane bugün baya kacirmis
Uğurcan'ı asla istemem ya böyle bir adam İstanbul'da bir sallantıda toparlayamama ihtimali yüksek. Adam resmen oraya başka konuşup arkada İstanbul'a gitmek için takımlarla anlaşıyor.Hami Mandıralı: "Uğurcan Çakır ile konuştum. Basında çıkan haberler sadece algı. Tek odak noktası Trabzonspor’un başarısı. ‘Trabzonspor felsefesi dışına çıkmam’ dedi.” (TRT Spor)
Futboldan anlamiyom diye yazmistim önceki nöbetlerde. Okadarda degilmisBoey ve Marcao konusunda haklı çıkmamı nasıl yorumluyorsun
Ortalık bu kadar karisikken takımın başında efsanemiz imparator Fatih Terimi istiyoruz diye laf ediyorlar.
Florokinolon grubu antibiyotik kullanımı aşil tendonunun yırtılması riskini arttırıyor ciddi şekilde.Abi Hatipoğlu asil tendonunu kopartacak nasıl bir aktivite yapmış olabilir aklım almıyor