Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
„Her gün genel bir anlaşmaya varılması için uygun gün olabilir“

Tam olarak ne anlam ifade ediyor?
Her an hersey olabilir yani ve mümkün ama bizde sabır yok.bugun ayın 17si di mi?şurda bi 15 günde hersey belli olur bence.

Ama o zamana kadar ter stegen +hakan(ilkay ) ile oyalanmali bence.

iki transfer şart

Osimheni alıyorsak Okan hoca Avrupa'da en az ilk8 en kötü son 16 yapmalı aksi takdirde yollar ayrılmalı. 100m Euro yatırımı Süper ligde samp olalım diye yapmıyoruz. Sacin ayakları oturmuyor bir türlü nerden baksan manasız bir operasyon bu osimhen işi
Osimhen gelse bile ilk 8 falan utopik bir hedef.

Yonetim 2 hafta once hedefimiz gruptan cikmak dedi ki mantikli bakinca da dogru hedef bu. Biz bir variz bir yokuz, Avrupa'da yillardir bir istikrarimiz yok ortada o yuzden kademeli olarak merdiven basamaklarina cikmak gerekir.

Bu sene gruptan cikmak, seneye tekrar CL yaparsak son 16 hedefi guzel olur. Oyle ceyrek/yari finaller sirf iyi transferlerle olmuyor bunun en iyi ornegi de PSG.

Bir istikrar yakalamak, surekli buyuk takimlara karsi oynayarak onlarla mucadele etmeyi ogrenebiliriz anca. Cok kuvvetli takimlar var Avrupa'da yani bu sene gruptan cikmak bile kolay olmayacak.

Her an hersey olabilir yani ve mümkün ama bizde sabır yok.bugun ayın 17si di mi?şurda bi 15 günde hersey belli olur bence.

Ama o zamana kadar ter stegen +hakan(ilkay ) ile oyalanmali bence.

iki transfer şart
Bence Hakan transferi Osimhen transferinden daha zor

romulo icin kac istiyorlar bilmiyorum ama alanin kar edecegi kesin. maasi da dusuk olacak hele avrupaya giderse. piyasada ismi dolasan pek cok adamdan daha potansiyelli. en azindan sorloth’dan beri 1.90+ olup bi de genis alanda topla uzayabilen santrafor hatirlamiyorum ligde.

besiktas’in kovalamamasi falan inanilmaz. muhtemelen yurt icinden gelince taraftar ha hu yapacagi icindir.

Osimhen gelse bile ilk 8 falan utopik bir hedef.

Yonetim 2 hafta once hedefimiz gruptan cikmak dedi ki mantikli bakinca da dogru hedef bu. Biz bir variz bir yokuz, Avrupa'da yillardir bir istikrarimiz yok ortada o yuzden kademeli olarak merdiven basamaklarina cikmak gerekir.

Bu sene gruptan cikmak, seneye tekrar CL yaparsak son 16 hedefi guzel olur. Oyle ceyrek/yari finaller sirfiyi transferlerle olmuyor bunun en iyi ornegi de PSG.

Bir istikrar yakalamak, surekli buyuk takimlara karsi oynayarak onlarla mucadele etmeyi ogrenebiliriz anca. Cok kuvvetli takimlar var Avrupa'da yani bu sene gruptan cikmak bile kolay olmayacak.
Okan hocanin 4. Senesi ben artık başarı bekliyorum. İstikrar konusunda kesinlikle haklısın evet transferle olmuyor bu işler sadece ama en azından geleceğe dair güçlü Umut veren şeyler görmemiz lazım Avrupa'da. Önceki senelere benzer şeyleri kabul etmez ne yönetim ne taraftar

romulo icin kac istiyorlar bilmiyorum ama alanin kar edecegi kesin. maasi da dusuk olacak hele avrupaya giderse. piyasada ismi dolasan pek cok adamdan daha potansiyelli. en azindan sorloth’dan beri 1.90+ olup bi de genis alanda topla uzayabilen santrafor hatirlamiyorum ligde.

besiktas’in kovalamamasi falan inanilmaz. muhtemelen yurt icinden gelince taraftar ha hu yapacagi icindir.
Acayip bklaniyor da Davide imza+maaş gommekten çok daha mantıklı iş olur almak neden girisimimiz yok anlamıyorum

Petroviç, Boey, Davinson Sanchez, Lucimi , Jakops, Torreira, Lemina, Sara, Sane, Barış, Osimhen
morganwallen-vision.gif

Şu eyupu efeyi kiralayin Allah askina oynaması şartıyla.demirbayi da yolla.berkan kalabilir.

Ege araç direkt kadroya girmeli.2007 sonrası dogan en iyi 60 yetenek arasında,neye sahibiz kulübün haberi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt