- 12 Haziran 2015
- 33.204
- 26.187
- 2.533
Bu çok zor yawİlkay ve Hakan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çok zor yawİlkay ve Hakan
Adminkemalkürek fanpageDostum kaynağın ne
Osimen'in olmadığı senaryoda ilk 11 oynayacak bir santrafora gitmeyiz bonservisi olan, gelecek için yüksek potansiyel taşıyan ve 11 düşünülen bu sezon gerektiğinde yedek kalabilecek birine gideriz tahminim ve doğru olan da bu olur.Lakakadır makakadır ama güçlü kuvvetli topçudur katkı sağlar bize
Tabii ben sörloth falan isterdim
Kaynak çanak anten mi?Kaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar var
Bence de ama bizimkiler yerli kontenjanıyla ilgili istihbarat almıştır belki. İlkay ve Hakan ikilisi orta saha rotasyonunu biraz şişiriyor gibi gözükse de 3'lü orta sahadan devam edersek 6 oyuncu üst limit gibi duruyor.Bu çok zor yaw
Tier3169 diyosunAdminkemalkürek fanpage
Kaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar var
Buraya atletik bi genco lazımBence de ama bizimkiler yerli kontenjanıyla ilgili istihbarat almıştır belki. İlkay ve Hakan ikilisi orta saha rotasyonunu biraz şişiriyor gibi gözükse de 3'lü orta sahadan devam edersek 6 oyuncu üst limit gibi duruyor.
Lemina
Kaan
Torreira
Sara
Hakan
İlkay
Pasör çok fiziksel bir tek Lemina-Kaan kalıyor. Kaan'ın da atletizmi malum.
imparator zamanında öyle bir tweet atmış ki
Kaynak çanak anten mi?Bayram yeri olacak heryer, beklemedeyimTier3169 diyosun
Buraya atletik bi genco lazım
Forvete düzgün birini almamız koşuluyla.UEFA listesi için Berkan ve Demirbay'ı gönderip onlardan boşalan gurbetçi kontenjanına İlkay ve Hakan eklemek kağıt üzerinde iyi iş.
Kökeni Necmettin erbakana kadar gider bununimparator zamanında öyle bir tweet atmış ki
Kaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar var