Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lakakadır makakadır ama güçlü kuvvetli topçudur katkı sağlar bize

Tabii ben sörloth falan isterdim
Osimen'in olmadığı senaryoda ilk 11 oynayacak bir santrafora gitmeyiz bonservisi olan, gelecek için yüksek potansiyel taşıyan ve 11 düşünülen bu sezon gerektiğinde yedek kalabilecek birine gideriz tahminim ve doğru olan da bu olur.

Sayın özdag çıkmanıza biz de çok sevindik ama fatih terim milli takımda aldığı parayı haketmiyor diye twitleriniz varken; keşke nerde kalmisik twiti atmasaydıniz.

ben çılgın bi terimci değilim ama hem terim için ölüp bitip hem de terim için söylenen sözlere kulaklarını tikayanlari da görüyoruz twitterda.

Sahte terimciler sizi.Parti aşkları Galatasarayin önünde defolun gidin lan

Bence de ama bizimkiler yerli kontenjanıyla ilgili istihbarat almıştır belki. İlkay ve Hakan ikilisi orta saha rotasyonunu biraz şişiriyor gibi gözükse de 3'lü orta sahadan devam edersek 6 oyuncu üst limit gibi duruyor.

Lemina
Kaan
Torreira
Sara
Hakan
İlkay

Pasör çok fiziksel bir tek Lemina-Kaan kalıyor. Kaan'ın da atletizmi malum.

Kaynaklarıma göre Osimhen bitmiş, farklı isimler içinde çalışmalar var
Truck What GIF

Maliyetten bağımsız İlkay ve Hakan gelirse elit seviyede hem de yerli statüsünde iki oyuncu ligde elimizi inanılmaz rahatlatır.
Türkiye'nin Bayern Münih'i olma iddiamızı çok kuvvetlendirir.
Senelerdir Avrupa'da en üst seviyede fiziksel olarak hiç düşmeyen bu iki oyuncu aynı performansı en az 3 sene daha gösterecek profesyonelliğe de sahipler.

Bence de ama bizimkiler yerli kontenjanıyla ilgili istihbarat almıştır belki. İlkay ve Hakan ikilisi orta saha rotasyonunu biraz şişiriyor gibi gözükse de 3'lü orta sahadan devam edersek 6 oyuncu üst limit gibi duruyor.

Lemina
Kaan
Torreira
Sara
Hakan
İlkay

Pasör çok fiziksel bir tek Lemina-Kaan kalıyor. Kaan'ın da atletizmi malum.
Buraya atletik bi genco lazım

Buraya atletik bi genco lazım
Günay
Sallai - Lemina - Davinson - Eren
Hakan
Torreira - İlkay
Sane - Barış - Yunus
Sakatlıktı şuydu buydu elde şunlar kalsa, Villarreal seviye bir takımla deplasmanda şöyle bir kadroyla maça çıkmak zorunda kalsak bile fiziksel olarak o kadar da ezilmeyiz bence. Her mevkide atletizm dengemiz fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt