Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo : 10 Milyon
Nelsson : 8 Milyon
Köhn : 4 Milyon
Frankowski : 4 Milyon
Jelert : 7 Milyon

33 Milyonluk satış şansı en az 30 veya en fazla 35 de arası değişir

------Ter Stegen------
Boey----Sanchez----Lucumi---Jakobs

-------Lemina---Torreira---Sara---
Sane--------İcardi---------Yunus-

İlk 11de Sara yerine İlkay olabilir oraya çok takılmayalım
Ter Stegen,sağ beke kiralık Boey sol stoper Lucumi tamamdır
Barış satılır bence
Osimhen olmayacak bence
10 yabancı var 11'de Sallai ve forvet ile 12 (Morata gitti varsayıyorum)
2003 doğumlularda 2 yabancı hakkınıda ucuz 20li yaşlarda afrikalı oyunculara yönelmeliyiz bence burdada mevki olarak kanat ve merkez orta saha alırsak o mevkide tutturma şansımız daha iyi olur

Osi al hilalle bizi kullandı maaşı artırdı

Al hilali çağıracaksın,ikimizde transferden vazgeçiyoruz söz mü diyip sözleşeceksin teklifleri geri çekeceksin

Avrupadan kimse 12 maaş 75 bons vermiyomuş 3-4 milyona oynasın birinde

Dipsiz kuyulara girmeye ne gerek var ? Osimhen falan cok cok fazla bizim icin ..
Bugun sunu fark ettim bir arkadas cslhanoglu yillik 5-6ya gelirse iyidir demis bana da makul geldi..
Hak eder etmez kismini gectik Abi biz kimiz onumuze gelene 5-6 maas verecegiz yeminle 3 falan dusuk maas gibi gelmeye basladi 😂
5-6 olsa iyi.
Taban maaş 12.
Osimhen’e 25,Hakan’a 10, Sane 13.
Sanki bunlar para değil çakıl taşı.

Sağ bek, diğerini bilemicem

Önce Hakan 'in dostuydu şimdi gözüken o ki eline kulübün transfer listesi geçmiş yarın da artik bizzat Gardi ile görüşebilir
Osimen'in olmadığı durumda bence biri forvet olmalı diğeri de duruma göre mesela stopere Chelsea'den Veiga olabilir.

Osi al hilalle bizi kullandı maaşı artırdı

Al hilali çağıracaksın,ikimizde transferden vazgeçiyoruz söz mü diyip sözleşeceksin teklifleri geri çekeceksin

Avrupadan kimse 12 maaş 75 bons vermiyomuş 3-4 milyona oynasın birinde
Evet kullanildik. Avrupada kimsenin vermediği parayi araplardan fark olarak aldı.

Dipsiz kuyulara girmeye ne gerek var ? Osimhen falan cok cok fazla bizim icin ..
Bugun sunu fark ettim bir arkadas cslhanoglu yillik 5-6ya gelirse iyidir demis bana da makul geldi..
Hak eder etmez kismini gectik Abi biz kimiz onumuze gelene 5-6 maas verecegiz yeminle 3 falan dusuk maas gibi gelmeye basladi 😂
2.5 milyon maaş alan sallai gözüme gariban gelmeye başladı 5'e çıkarılmalı

Lucumi sözleşmesinin son senesi 8+kolay bonuslara biter Nelssonada 8 civarı teklif var deniyordu kafa kafaya gelir.
Ter Stegen kiralık gelecek
Boey kiralık gelecek
İlkayla imzala
Yedek forvet ve u23 2 tane afrikalı al kanat forvet olsun biri bi tanede merkez al gel işte paranda cebinde kalır barışta 30 civarına giderse elimizde ciddi para bulunur
Yedek forvet Osimhen tarzı hızlı defans arkası koşu yapan biri olursa çok çeşitli bi takım oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt