Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.181
- 13.983
- 1.498
Olur olur Halil Berkan ve 1 milyon veririm oda çöp sayısı 1 e düşsün diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz'e 15 veren uğurcan'a da verirugurcan fenere gidecek calım
Reis bunlar alamaz onları. En pahalı transferimiz Sara olarak uzunca bir süre kalırHakanla uğurcan geyiği bittiyse , martinez ve silvaya geçelim..
Samim cenkisimizden küllenen aşkı açıp mahallemize girmek tuhaf değil gayet doğalEn az doruk kadar tuhaf bir hesap aynı admin mi acaba
Pavlovic burda sürekli Kırmızı Kart görürUğurcan
Boey Davinson Pavlovic Jakobs
Lemina Torreira
Sane Hakan Barış
Osimhen
Sen futboldan iyi anlıyorsun galiba Muradım güzel konuştunPavlovic burda sürekli Kırmızı Kart görürSol bekte de Eren oynar
Sakatlığı olmasa Jakobs ile Avrupa Maçları'nda daha etkili olabiliriz ama Eren'e de güvenmek zorundayız..
Niye milleti kandiriyorsun he, o meşhur mailadres neydi?
Pinayi istemisiz ama çalım yemisiz knk Fransa'ya gitmiş cocukPavlovic burda sürekli Kırmızı Kart görürSol bekte de Eren oynar
Sakatlığı olmasa Jakobs ile Avrupa Maçları'nda daha etkili olabiliriz ama Eren'e de güvenmek zorundayız..
Türk Erkeği Siyaset - Futbol - Kadın Konuları'nın en az 2 tanesinden anlamak zorundaSen futboldan iyi anlıyorsun galiba Muradım güzel konuştun
Şaka bir yana 4 ay önce ata 21 di şimdi 29O kadarda değil yav![]()
40 alınabilir bence osimhen olmuyorsa iş yaparLiverpool, Darwin Nunez için 60 milyon euro istiyor.
(@CorSport)
Sadrim Uğurcan topu oyuna sokarken ki özgüveni Iniesta gibi olduğu için bize gol de yedirirUğurcanın 1 sezon hariç iyi sezonu yok
Baskıyı tsde kaldıramıyodu her maç taraftarla kavga ediyodu ıslıklanıyodu
Sakın para mara vermeyin berkan halil yusuf musuf takas yapın alıyosanız da
Okan devre arasında olduğu gibi beğenmemiştir.Yoksa Psg falan filan almadı kanks yavPinayi istemisiz ama çalım yemisiz knk Fransa'ya gitmiş cocuk
Hakan daha yeni 31 İ yeni dolduracak 32 falan değil yaHakan 94lü 32 yaşında diyorlar
Sara 99lu 25 yaşında diyorlar
sizin matematiğinize ben