Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sami yen haberin kolpa duyumculuk yaptığı haberini de vermiştim yine önceden.Tahminsel duyumcu oldum artık

Evet zamanla uyum sağlarlar buradan ilerlemeliyiz. Alt liglerde ve altyapıda en potansiyelli isimler kimler biliniyor mu acaba?
İşte hoca belki hazır 1-2 tane yerli oyuncu istemiştir. Alt liglerden scout transferi hemen katkı vermez takıma, tutarlarsa 1-2 sezon sonra ilk 11 seviyesine geliyorlar.

Batuhan
Frankowski Cuesta Nelsson Köhn
Kerem Berkan
Yusuf Zaniolo Sallai
Ahmed

Metehan-Jelert-Kazımcan-Ross-Taylan-Halil

Şu kadro ligi kaçıncı bitirir?

E05Y6jVXMAkrjW3.jpg

Yanlışım varsa düzeltin ama Hakan Çalhanoğlu o paraları etmez.

Aldın tutmadı sen mi ödücen bonservisi

25 m euro bonservis isteniyor o adamlara

Her haltta uzmansın, tüm sonuçlarda varsın, beklendiği gibi olmayınca da kim aldı bunu.

Senin tm açıp filtrelemenle doğru oyuncu alınsa dünyada başarısız takım kalmazdı.
Muslera'yı zamanında 10 milyona aldık Cana'yı sayarsak. Ucuza kaleci yok

Lauro diye bi adamı çakacaklardı. Yıllar sonra Cuesta'yı çakıp geçtikleri gibi.

Hakan konusunda bonservis ihtimali ortadan kalkmalı. Bonservissiz alinabiliyorsa ki zamanında burak elmas almadi öyle fitim ya da sembolik 3 5 milyon gibi rakam. 28 yaşında snejdere 6 verildi zamanında. Hakan 32 yaşına geldi. Son kontratini alacak tutup bonservis verirsek sağ bekte kaanla devam ederiz. Hele ki sara falan verilirse istifa da bir hizmettir deriz.

Muslera'yı zamanında 10 milyona aldık Cana'yı sayarsak. Ucuza kaleci yok

Lauro diye bi adamı çakacaklardı. Yıllar sonra Cuesta'yı çakıp geçtikleri gibi.
Mevzu para değil

İzlemediğin adamları bir bok biliyormuş gibi yüceltip, izlediğin adamları boklamak

Petrovic’i 1 dk bile canlı izlememişsindir, Tzolakis’i de Fener maçları dışında izlememişsindir.

Ne adaptasyonları bilirsin ne kaleci özelliklerini bilirsin, her zamanki gibi haybeye sallıyorsun. Yarın bunlardan birisi alınıp tutmasa kim aldı diyeceksin öyle de karaktersizsin.

frankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para

olynin kalecisi mis gibi kaleci

ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi

yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya

yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt