Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.248
- 21.135
- 2.663
Tottenhama 7,8 oyuncu yeter sezon boyuncaAslında Tottenham dan her mevkiden bir adam alıp transferi kapatabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenhama 7,8 oyuncu yeter sezon boyuncaAslında Tottenham dan her mevkiden bir adam alıp transferi kapatabiliriz
Maddison formayı çıkarmadan gelsin başlasınTottenhama 7,8 oyuncu yeter sezon boyunca![]()
Hg renktaşGeri geldim beyler. Haber yasagi yedim![]()
Kaua santos caprazi kopardi da ATUBOLU var freiburgdan.frankfurtun yedek kalecisi mesela mis gibi kaleci çocuk kaç para
olynin kalecisi mis gibi kaleci
ya rio ave yads estoril bu ikisinden birinin kalecisi var keremin maçını izlerken görmüştüm müthiş kaleciydi
yada ne biliyim aklıma gelen suzuki var bepenmiştim baya
yani niye illa 25 milyonluk kaleci?!?!?!?
Salisu ve Cuesta tandemiyle Ziraatta yine şampiyonluğun en büyük adayı oluruz Okanımyabancıya 25 istiyorlar
ozaman 15e uğurcanı alalım
hayatımda gördüğüm en ahmakca arguman!!!!!
Aha pulgar nereden hatırladın bunu?pulgar
etebo
Kesin olarak anlasma oldu mu ustad?Kocaeli fena olmayan bi forvet aldi petkovic ile. Iyi transfer valla
Bizden Halili, Yusufu, Berkanı çok istiyorlar galiba. Madem öyle toplam paket 15 milyon, takas makas yok. Kaptanları satılık değil de kasada da para yok ortada takım yok. Ayranları yok içmeye ..Kaleye Ugurcanın gelecegi kanaatine vardım ates olmayan yere kudurmaz bosuna bu hamsiler