Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wolves zaten 25 milyon sterlin teklif etmiş. Ciddiler ise minimum 30 teklif ederler. Guessand da zaten %99 onları tercih eder ama fener yıllık 6 - 7 verirse bilemem.

Skills videolarında iyi. Kanat da oynuyor

15 milyona alınan bir oyuncudan kar edebilme ihtimali yok.
Göztepe gibi 2.5 milyonken alınsaydı bu dediğin mümkündü. Alıp oynatmadığın sürece suni değeri baltalanacak.
Ligin neredeyse içinde geçen ahmetin düştüğü durum ortada.

Bu tür adamları ucuza bulu alıp maaşını da karşılayarak kulüplere oynatma teşviği sağlayarak müthiş gelirler sağlarsın.

Bir kaç senedir savunduğum şeylerden birisi bu.
500 bine alınan maestro misal bunu sen alıp maaşını da ödeyerek bir kulübe versen haziran-eylül arasında sonraki bonservisli satıştan %15 pay versen var ya kulüpler kapında gezer.
İyi bir oyuncuyu 0 maliyetle oynatacaksın ve sonraki satıştan pay alacaksın.

Bunu başardığımız gün aydınlanmış olacağız.

15 mesela feyenoord gibi takim icin cok. yeni gimenez’i 30’a sattilar ama onlar 7-8’e alip riski 0’a indirmek isterler. romulo da bir southampton futbolcusu sayilir aslinda. oyle anadolu takimindan adam alma iliskisi olmayacak. ama bu yas, fizik ve pasaportla parayi geri kurtarabilme adina en garanti isim gibi geliyor bana. stoper olsa kar icin limit derdim ama forvetler dunyada cok nadir ve pahali.

Guisseandi şimdi izledim.hava topları hakimiyeti iyi,müthiş top getiriyor.fiziksel güç çok iyi ama bu yaşta buralara düşmez bu herif.

juventus napoli wolverhamtpon newcastle united falan oralarin oyuncusu net şekilde.

Ayrica nice 1 sene daha tutup 50 milyona arsenale falan da satabilir.

fb walker skriniar ve ugurcan alacak gibi

Uğurcana takmışlar kafayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt