Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salt cl olarak düşünme olayı üstat avrupada dişe dokunur birşeyler görmek istiyoruz artık
osimhene 100m bağlıyoruz hakan ç konuşuluyor hakkımız yok mu bunu istemeye
Ne yaparsan yap arkanda kalıyor 😂

Çok ermen var
Psikolojik hazırlığı
Karşı takımın o anki durumu
Dep mi ev mi
Hakem mi
Avellik mi
Demem o ki adam şamp oldu ezerek ama grup aşaması nerdeyse dışarıda kalıyordu ,eski sisteme göre aşırı zor
Bi bakalım oynayalım derim

17 haziran itibariyle as kadromuzdan eksilen osimhen mertens ve muslera yerine 1 transfer dahi yapmayı beceremediler.

10-12civarı bonservise gitsin yada bu 2003'lü rotasyonda kullanabileceğin bir oyuncu için takasta güzel olabilir.

Bu ne olum? Haziranda transfer yapınca böyle mi oluyor yani

efe6b1ff63fa7a12a91e9e0b520c17f0.jpg

Bizim taraftara kalsa her bölgede bir tane rashica yeterli.

hatta bunun için barışı ve yunusu
bile dehlerler. kanatta toplam 3 rashica icin.tarihin en vasat Gs taraftari

15 mesela feyenoord gibi takim icin cok. yeni gimenez’i 30’a sattilar ama onlar 7-8’e alip riski 0’a indirmek isterler. romulo da bir southampton futbolcusu sayilir aslinda. oyle anadolu takimindan adam alma iliskisi olmayacak. ama bu yas, fizik ve pasaportla parayi geri kurtarabilme adina en garanti isim gibi geliyor bana. stoper olsa kar icin limit derdim ama forvetler dunyada cok nadir ve pahali.
7-8 bizim için de olabilir kıvamlar da adamlar Göztepe performansına 15 istiyor. Oyuncu da büyük kulüp kafasına girip 1.5 civarına çıkıyor orada bizim sistem kilitleniyor maalesef.

Ramuloyu bizim son maçta kendini gösterir dedim orada bile sırıttı o korkutuyor beni çok. O nedenle biz direkt Max 19-20 yaşında patlama gücü yüksek ve vücudu futbolcuyum diye bağıran herifleri 2 milyona falan çıkartmaya çalışmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt