- 18 Temmuz 2009
- 82.106
- 239.887
- 5.263
10 istiyor haberleri kolpa gibiHakan istiyor da bu iş nasıl olacak inter bonservisi kaça bırakacak falan sadece istemekle olmuyor.
Yüksek maliyetle ben de karşıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 istiyor haberleri kolpa gibiHakan istiyor da bu iş nasıl olacak inter bonservisi kaça bırakacak falan sadece istemekle olmuyor.
Savaṣ var, fiyatlar uctu malesefBu çocuk ne yapmış baktım istatistik olarak falan öyle ligin içinden falan da geçmemiş nasıl istemişler bu parayı?
Çok sağlam Galatasaraylıdır ve Hakanla da arası çok iyidir.Ibrahim kirkayak coṣmuṣ hakan konusunda. Nerdeyse cikarip kendi ödeyecek bonsunu
Hakan'a 10 verileceğini hiç sanmıyorum.
Maksimum 3.5-4.5 arası bir geliri olur bence gelirse.
Orada ki kontratı ne bilmiyoruz?
Eğer neti 7-8 ise garanti gelirini 3-3.5 arası indirip gelmek istiyor diye düşünüyorum.
Hocam bu kadar fedakarlık biraz abartı değil mi. Bonservisi makul seviyeye çeksin interde kazandigina yakın kazansın bizde okeyim benHakan'a 10 verileceğini hiç sanmıyorum.
Maksimum 3.5-4.5 arası bir geliri olur bence gelirse.
Orada ki kontratı ne bilmiyoruz?
Eğer neti 7-8 ise garanti gelirini 3-3.5 arası indirip gelmek istiyor diye düşünüyorum.
Iṣ gene geliyor interin istedigiyle bizim verebilecegimiz bonserviseÇok sağlam Galatasaraylıdır ve Hakanla da arası çok iyidir.
Normal.
Belli olmaz hiçIṣ gene geliyor interin istedigiyle bizim verebilecegimiz bonservise
Bence max 15m vermeliyiz ama inter okadara birakmaz. Bu durumda ya kazik yicez yada bu transfer olmayacak
Neden sara gitsin 60 70.mac oynayacağızO zaman Sara gitti tek soru işareti ne kadara gitti
O çocuk yedek kalırsa daha da salarNeden sara gitsin 60 70.mac oynayacağız
15e verirlerse havada kapalim derim. Ustune kazik yedik ama iyi topcu aldik derim(salmazsa)Belli olmaz hiç
Salmaz sara fiziken iyi olursa sağ kanatta da kullanirizO çocuk yedek kalırsa daha da salar