Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de sanssizdi herif bir ara attigi gol devamli baskalarina yazdi santimlik ofsaytlarls golleri verilmedi..
Genel olarak ofsayt konusunda zaten sene boyu sikintisi oldu biraz dikkat edebilse rahat 7-8 golu olurdu ofsayta takilanlardan
Dogru. Herif cuk boyuyla ofsaytta kaldi bi dolu.

Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.

41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın

Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.

Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.

Tam hayvan ya 1.40 daki penaltı kazandırdığı pozisyona bak ta nerden hareketlenmiş

Sivas maçında da aynı şeyi yaptı olmayacak şeyleri olduruyo

İlk sezonunda da ahim sahim katki verdigini dusunmuyorum.. Bir donem iyi gol atmisti genel olarak buyuk hayal kirikligi bizdeki 2 sezonu
İlk sezonuna katılmıyorum ilk sezon sadece skor değil genel istatistiklerinde Fred ayarındaydı hatta bir çok istatistikte onu geçmişti. İlk sezonu olarak gayet başarılıydı.

Cuesta-Frankowski-Jakobs toplam maliyet 8+8+9=25 milyon €

Boey'in %25 Rennes payı cart curt derken bizim elimize geçen 25 milyon €'yu resmen bunlara gömdük. :3838:

Bu 25 milyon €'un en azından 15 milyon €'sunu bir şekilde geri almamız lazım.

Bir de geride Jelert fiyaskosu var ama haberler doğruysa ondan 3-4 milyon € zararla çıkacağız gibi...

Elimizdeki paraları nasıl çöp etmişiz inanılır gibi değil. Umarım ders çıkarmışlardır diyeceğim de hiç sanmıyorum.

Ayrıca hocanın transfer konusundaki net olmayışı aşırı derecede canımı sıkıyor. Şampiyonluk sonrası bile Lemina ile ilgili açıklamaları falan tam bir fiyasko. Xhaka, Hakan vb. oyuncuları kovalaması oynattığı oyun tarzına ihanet bence.

Mevzu onlara girmesi, sürekli hareketli olunca sürekli pozisyona giriyor ve hep yüksek nabızla oynuyor.

41 maçta 37 gol atmış 70 gol mü atsın

Bence bu yüksek nabız olayı çok küçümseniyor, Icardi tek vuruşla atıyor golleri ya da Yunus düşük nabızla kilit pas atıyor.

Barışla Osimhen’in çok hakkı yeniyor bu konularda, o kadar şiddetli deparlar atabilen başka da yok zaten biraz Lemina.
Kimse demiyor ki ben 90 dk o sahada koşsam ayağımı o topa uzatabilir miyim? O dengeyi sağlayabilir miyim? Benim beynime oksijen gitmez o tempoyla… Barış da dahil

Bu arada Kerem D bizimle sözleşmesi bittiğinde artık yabancı sayılacaktı sanırım 1 sezon daha yerli olacak herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt