Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatip başkaaaaaaan

IMG_8278.webp

Fenerbahçe'nin işi biraz zor, bu elemede Benfica veya Club Brugge gelmediği takdirde diğer eşleşmede bunlardan biriyle eşleşecekler.

Ama tabii ki ilk turu geçmenin avantajı var, 3M Euro gibi bir para kazanacaklar ilk turu geçerlerse. O yüzden Benfica ile eşleşeceklerse ilk maçtan eşleşmeleri lazım.

Ama Benfica'yi geçerlerse Feyenoord veya Rangers'tan biri gelir. Bir nebze daha artar CL şansları.

2 taraflı da sıkıntı. Benim tercihim ilk turdan eşleşmeleri olur.

Bedavaya oynamadı hizmeti karşılığında parasını aldı tam türk zihniyeti ))

Juve'nin bu kadar ne cekiciligi var ya hic bir zaman aklim almayacak(bugün icin konusuyorum tabi)

Osi gelirse çok rahat bir transfer sezonu geçireceğiz. En azından ben öyle. Kampta sane ve Osi olacak. Kimsenin gitmemesi lazım ama bu seneki ana kadrodan. Ne sara ne barış ne yunus… otursunlar 2 ay boyunca taktik çalışsınlar kondisyon arttırsınlar… gülsünler eğlensinler.
Osi ve kaleciyle is biter zaten. Gerisi acil gereken bölgeler degil. Transfer sezonun sonuna kadar firsat stoper, sag bek alinirsa tamamdir. Hatta sag bek sallai kalabilir adamdaki atletizim kimsede yok.

Osimhen gelmeyecekse Morata, Icardi nin arkasına Bernardo Silva şart. Parayı Bernardo ya basmalıyız .

sakız parası dediği dediği 15 milyon imza parası 10 milyon € yıllık :D

Üstüne Osimhen'le de uzaktan yakından alakası yok kariyerinde hiç 11 kişi savunma yapan takımlara karşı da futbol oynamışlığı yok bir de.Her zenci gören hızlı,atletik adam sanıyor herkes scout olmuş sonra diyecekler böyle adam mı olur mücadele etmiyor diye

Hakan Ç. size de Hamit dingilini hatirlatmiyor mu? Gelecek herhangi bir futbolcu gibi sezonda bir iki mac kurtaracak diye bu kadar para harcanmamali bence. Daha genc bir topcu bulunabilir.

Yabanci kuralina gore hareket ediliyorsa bi sey diyemem cunku hala neyin ne oldugunu anlamadim o konuda. Zirt pirt degistiriyorlar.

Sonuc olarak en iyi donemini gecmis bir topcu yerine 30-40 milyon maliyete daha atletik biri bulunabilir. SL'nde esek gibi kosturmaktan baska bir taktigimiz yok gibi zaten.

Iki gündür sehir disindayim

Nedir bu pfdk olayi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt