Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.613
- 18.164
- 2.228
bakalım kırkayak mı yoksa buchi mi ? Gönlüm Kırkayaktan yanaHadi Kırkayak getir onu buraya
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalım kırkayak mı yoksa buchi mi ? Gönlüm Kırkayaktan yanaHadi Kırkayak getir onu buraya
Buchi gamlı baykuş yav. O gelmiyor bunla görüşülmüyor.. adamın hikmeti Osimhen'in kankası olması hayvan gibi takipçi kastı Galatasaray sayesinde. Ben network u olduğunu düşünmüyorum Avrupa için.bakalım kırkayak mı yoksa buchi mi ? Gönlüm Kırkayaktan yana
Nijerya'da mı yaşıyor o?Buchi gamlı baykuş yav. O gelmiyor bunla görüşülmüyor.. adamın hikmeti Osimhen'in kankası olması hayvan gibi takipçi kastı Galatasaray sayesinde. Ben network u olduğunu düşünmüyorum Avrupa için.
AynenNijerya'da mı yaşıyor o?
Ibrahim Kırkayak, transfer konularında daha önce bu kadar agresif miydi?
Irfancan'da herkes gaza getirmişti. Bu sefer de soğuk su içmeyelim
masonum olur mu bu iş sence? ben %75 oranında mutlu sonla biter diye düşünüyorummilanoya gidip hakanın misafiri olmuş bi kaç sefer bi keresinde kaya çilingiroğluyla gitmişler
eski programlarında söyledi
baya içli dışlılar yani
Aynen bende ahbert1 gün Myc'yi görelim lütfen.
Benzer sebepten 5 gün önce atılmıştım.
masonum olur mu bu iş sence? ben %75 oranında mutlu sonla biter diye düşünüyorum
inş fbye çakarlar okkalı bi ücretleilla bir türk gelecekse hakan gelsin ama maximum 15 milyon euroya
uğurcan denen kazma gelmesinde zaten hakana bons verirsek başka türke bermeyiz diye umut ediyorum
Seçkin abi seni ne zaman görsem aklıma Darius Vassel geliyor :/HakanÇ maliyeti filan bence uğraşmaya değmez, 10 numara lazım bize para varsa Shaktar'dan Sudakov'a basalım parayı, alem tempolu delici futbolcu görsün.
Peder inanılmaz prekazi hastası baya övüyor iyi miydi bu kadar
forumun dinozorlarına soralım
@Erman Türker
@Barış Savaş
@Okan Mason
@Emrah Duvar