- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.801
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera 19 temmuzda imzalamışKaleci işini Haziran bitmeden çözmek lazım.
Petrovic ya da ismi çıkmamış birini alacağız gibi hissediyorum.
Ter Stegen olsa şimdiye olurdu bence.
Yav vallaha manyak gibi olduk çık konuş işte gelecem yada gelmeyecem de oyalama bizi karar ver yaav vallaha sinir ediyor adam artık
Arjantinli Sergio Romero'yu istiyor ve bekliyorken, elleri küçük bir uruguaylı çıktı geldiydi, hey gidi günlerMuslera 19 temmuzda imzalamış
Sara yerine olur eğer öyle birşey olursaLemina yerine mi
bana göre orta sahada mutlaka solak oyuncu olması gerektiği için Sara'dan kafaca vazgeçemiyorumSara yerine olur eğer öyle birşey olursa
Pozisyon olarak muadili o olur demek istedim yani Douglas Luiz'i alacaksak mecbur Sara yolcu olur. Yoksa biri fazlalık anlamında .bana göre orta sahada mutlaka solak oyuncu olması gerektiği için Sara'dan kafaca vazgeçemiyorum
Astonda iki yönlü ortasahaydı bu adam 8.5 gibi birşey çok iyi adamdı.Kafası yerindeyse alırım ama 30dan aşağı satmazlar.Lemina yerine mi
Haklısın o zaman Luiz'e gerek yokPozisyon olarak muadili o olur demek istedim yani Douglas Luiz'i alacaksak mecbur Sara yolcu olur. Yoksa biri fazlalık anlamında .
Osimhen’i bilmemiş miydi?Ilkay da geliyor simdi.
Emre Kaplan bir transfer tuttursun dunya tersine donebilir
Bu adam cidden atanamamış Osimhen, Eğer Osimhen olmazsa 15-20'ye çekerim hiç düşünmeden