Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis opoku nasıl topçu sence davinsonla olur mu. Ya elde bin tane topçu var TR Ligi'nde iş yapacak takas makasla alamıyor muyuz bu adamları ya. Romolu Batagov Opoku Kozlowski fena olmayan Topçular var aslında.

Yusuf Berkan Taylan Cuesta Ahmed falan bunları takasta teklif edip çökmek lazım gencolara
Ben Romulo'nun bizim için 15m'nin karşılığını verebileceğini düşünmüyorum açıkçası, yazdıkların için bize en uygun oyuncu bence Batagov çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorum Opoku da önde oynayan basan oyunumuza uygun değil geriye yaslanan takım için iyi stoper,
Kozlowski için de yabancı sınırsız olsa denenir ama alsak Okan hoca Yusuf Demir gibi kurutur çocuğu

Ben Romulo'nun bizim için 15m'nin karşılığını verebileceğini düşünmüyorum açıkçası, yazdıkların için bize en uygun oyuncu bence Batagov çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorum Opoku da önde oynayan basan oyunumuza uygun değil geriye yaslanan takım için iyi stoper,
Kozlowski için de yabancı sınırsız olsa denenir ama alsak Okan hoca Yusuf Demir gibi kurutur çocuğu
Opoku sürekli topla oynayan, önde basan, hatta boyuna rağmen sürekli delici driplingler atan bir stoper. Partneri Ba ile karıştırıyor olabilir misin

Sigara yaktirdin hocam

Ligdeki Topçular için konuşuyorum. Kafası çalışan adam bizde oynamak ister. Bir şekilde takasla falan ucuza halledip bünyeye katmak lazım sivrilen topculari. Nelsson ve Jelertten de kaynak yaratıp alabiliriz ama ne takas ne de satış işini becebiliyoruz

Promise David Milan tarzı bir takıma giderse görürsün nasıl bir futbolcu olduğunu renktaş
Nasıl bir futbolcu olup olmamasının bir önemi yok. Osimhen bambaşka bir adam o bambaşka. Herhangi bir futbolcu Milan'a gidip başarılı olabilir bu Osimhen oldukları anlamına gelmez. Özel oyuncuların yarattığı farklar özel işler olduğu için bu kadar değerliler. Sadece iyi futbolcu oldukları için değil.

Osimhen'in pres kalitesinin bu kadar üst düzey olmasının birinci sebebi atletizmini aşırı agresif karakteriyle besleyebilmesi. 90 dakika boyunca rakip defansın ağzına kadar basacak mentalde adam bulamazsın kolay kolay.

Petrovic
Kumbedi-Sanchez-Lucumi-Jacobs
Lemina
Torreira-Hakan
Sane-Osimhen-BAY

Doğru işlenirse ciddi şans yardımıyla CL çeyrek final, Allah nasip ederse daha da ilerisinin sürpriz adayı.​

1000037297.webp
Seni benden almaya senin de gücün yetmez
Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez
Anlamasan da beni dinlemesen de olur
Başkasını sevemem saçmalama ne olur

Anılar kilitlemiş sana
Resimler delil gibi bana
Allahım da şahit buna
Gel içimden seni alsana
Kolaysa sen unutsana
Yazıklar olsun bana
Seviyorum
Seviyorum
Seni çok

tatlises-crying-ibo-ibo.gif

Ekli dosyayı görüntüle 291663
Seni benden almaya senin de gücün yetmez
Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez
Anlamasan da beni dinlemesen de olur
Başkasını sevemem saçmalama ne olur

Anılar kilitlemiş sana
Resimler delil gibi bana
Allahım da şahit buna
Gel içimden seni alsana
Kolaysa sen unutsana
Yazıklar olsun bana
Seviyorum
Seviyorum
Seni çok

tatlises-crying-ibo-ibo.gif

Muht yazın kiralık sözleşmeyi feshederiz. Elde yalnızca İcardi ile kamp. Güzelmiş.

Umarım Osi işi daha fazla sürüncemede kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt