Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
John duran kabul et teklifimizi oglum,gardi geri çevrilmez.gel osimhenle oyna

Benim Bonny'i İnter alıyormuş. Ne diyelim Osimen olmazsa artık Franculino, David Promise yada riskli bir iş olan devre arası ilgilendiğimiz Elye Wahi gibi birine gireceğiz. Elye Wahi ve Franculino aynı zamanda 2003'lü olayına giriyor.

Ben Romulo'nun bizim için 15m'nin karşılığını verebileceğini düşünmüyorum açıkçası, yazdıkların için bize en uygun oyuncu bence Batagov çok iyi oyuncu olacağını düşünüyorum Opoku da önde oynayan basan oyunumuza uygun değil geriye yaslanan takım için iyi stoper,
Kozlowski için de yabancı sınırsız olsa denenir ama alsak Okan hoca Yusuf Demir gibi kurutur çocuğu
Yusuf demirden bir halt olmayacağı geldiği gün gstv muhabirini terslemesinden belliydi. 50 kere de şans verildi bi numarası yok. Okan hoca kurutur şans vermez laflarını da bırakalım artık. Sırf genç diye ayrıcalıklı davranılmaz kendisi çalışacak formayı kapacak ama o kafa da o yetenek de yok. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Bir kere vücudu çok kalın

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xavi Simons olayının hızlıca kapatmak gerek. Hakan Çalhanoğluna ses çıkartmadım ama insanlar kendilerini bize transfer etme işi can sıkmaya başladı.

Biz talip olmadık ne diye suyu bulandırıyorsun ki?

Barca Joan Garcia’yı almış. Ter Stegen zu Galatasaray??

Forvet konusunda bekleyerek hata ediyoruz bize her türlü senaryoda osimhen gelsede gelmesede 3.bir forvet lazım ek azından birtane yedek olacak ama potansiyeli de olan genç birini bulmalıyız şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt