Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onune gelenr 20 m bonservis 10 maas yaziyorlar sablon gibi...

Her transfer dönemi en az 1 defa takımlarımıza yazılan Angel Correa'dan erken kurtulmuşuz sevindirdi.

Bulka'ya bak hele oynadığı takım Nice beyefendi bizi beğenmiyor peh

Osman Altunterim gibilerin gazına gelen taraftarlar görüyorum.

Benim çekindiğim de buydu, altında Osimhen kim ya falan yazılmış. 3-5 tane Fener’den bozma yorumcunun “Osimhen Galatasaray için yanıp tutuşuyor” gazını fazla aldık.

Adam hiçbir zaman kalmak istiyorum demedi, Galatasaray’da mutlu bir sezon geçirdi ve iyi anılar biriktirdi ama bu adamın da bir kariyeri var, hedefi var, planı var.

Böyle tiplere prim vermemek lazım. Tatlı bir yıl geçirdik, büyük katkılar verdi, istese vermeyebilirdi. Kalırsa büyük iş olur ama saçma noktalara bağlanmasına gerek yok. Transfer süreci uzun ve henüz Haziran ortasındayız. Yana yakıla forvet almamıza da gerek yok.

Osman Altunterim gibilerin gazına gelen taraftarlar görüyorum.

Benim çekindiğim de buydu, altında Osimhen kim ya falan yazılmış. 3-5 tane Fener’den bozma yorumcunun “Osimhen Galatasaray için yanıp tutuşuyor” gazını fazla aldık.

Adam hiçbir zaman kalmak istiyorum demedi, Galatasaray’da mutlu bir sezon geçirdi ve iyi anılar biriktirdi ama bu adamın da bir kariyeri var, hedefi var, planı var.

Böyle tiplere prim vermemek lazım. Tatlı bir yıl geçirdik, büyük katkılar verdi, istese vermeyebilirdi. Kalırsa büyük iş olur ama saçma noktalara bağlanmasına gerek yok. Transfer süreci uzun ve henüz Haziran ortasındayız. Yana yakıla forvet almamıza da gerek yok.

Hatipçi işte transferi bozmaya çalışıyor eğer olursa. Galatasaray'ı düşünmezler tek düşündükleri kendi menfaatleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt