- 4 Ağustos 2009
- 83.619
- 62.266
- 5.093
Floryadan 200-300 m dolar eksi yazıyoruz siz Hasana o verilir mi Haydara bu para fazla diye tartışın. He sag bek, kaleci he.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen en geç temmuz ortasını bulur.calhanoglu konusunu millet çöpe attı ama cok sicak.menajeri falan geldi üstelik.kaleci+semedo alın işte gerekirse eylüle kadar da beklenir osimhen sıkıntı yok ama sonra gidip ortalarda kalmayalım yani.Osi+orta sahaya bonservis verip geçelim işte.
Benim şu an düşündüğüm 2003 sonrası dogan gençler :kanat ve merkez ortasaha olmali burda tercih.
Bence ihale iptal olacak, Dursun iddialı konuştu da yer lafını.Floryadan 200-300 m dolar eksi yazıyoruz siz Hasana o verilir mi Haydara bu para fazla diye tartışın. He sag bek, kaleci he.
Orada verilen rakamlar min. garanti edilen rakamlar mı oluyor?Diyelim evleri iyi paraya sattılar gelir artıyor mu?Bence ihale iptal olacak, Dursun iddialı konuştu da yer lafını.
O maliyetlere vermek skandal olur.
Böyle bir araba imkansız. Osimen olmazsa oraya 15+ bonusa bonservis maaşı uygun potansiyelli bir genç olur. Benzer maliyet kaleci için olabilir ama kiralık+ zorunlu satın alma da olabilir. Orta saha Hakan olursa 15 milyon bonservis onun dışında bence bonservissiz İlkay ve daha ucuza bir 2003 kuralına uygun genç olur kiralıktan dönenlerin satışları da etkili olur. Sağ bek ve stoper bütçesini Jelert, Frankowski, Cuesta, Nelsson'u kaça satacağımız belirler.Bence şimdiden konuşsanız iyi edersiniz, olmama ihtimaline karşın işinizi sağlama alın derim Abdullah Başkanım.
Golcü 40-50
Kaleci 20-30
Orta saha "Hakan" 30-40
sağbek ve yedeklemeler 10-20
bayağı para gerekli olacak unutmayın , Ossimensiz de.
Spk'da beşiktaşın 3 trabzonun 4. kez sermaye artırmasının aynısını yapması. Fenerden daha iyi durumdayız onlar sermeye artırımında kısıtlar yedikler. Karşılaştıma bu heralde.Ne mesela buradaki başarı?
Evet ama bir kere anlaşmalar TL üzerindenOrada verilen rakamlar min. garanti edilen rakamlar mı oluyor?Diyelim evleri iyi paraya sattılar gelir artıyor mu?
bence bedava olanlar çekilip beklenir farklı planlar yaptığımızı da düşünmüyorum kim olursa diye gidiyoruz ismi çıkan kaleciler de öyle keza hakan da o şekilde.Osi olmazsa mesela David'e gideceğimiz söyleniyordu ki ben de aynı düşünüyorum yani random farklı farklı kim olursa peşinde koşuyoruz.Misal Semedo almazsak bedavaya onun yerine gidip 15e filan fizikli bir genç alacağımızı da düşünmüyorum o yüzden free bek çekip olması gerektiği gibi kiralık kaleci alıp orta saha+fw için bekleyebiliriz osiyi falanOsi icin Eylule kadar beklenmez iste, hem odenecek olan ciddi bir bonserisi var (ki bunun ciddi bir kismini yine kendi kasamizdan rezerve edip baska transferde kullanamamis oluyoruz) hemde Osimhen'le farkli oyun, Osimhen'siz farkli bir oyun oynaniyor. Bonservisi elinde olsa beklerdik ama oyle bir sansimiz yok.
Spor kulübüyüz diye onay veriliyor yav, Fenerin değer arttırmaları çok kabul görmediği için düşük oranda yapabildiler hep.Spk'da beşiktaşın 3 trabzonun 4. kez sermaye artırmasının aynısını yapması. Fenerden daha iyi durumdayız onlar sermeye artırımında kısıtlar yedikler. Karşılaştıma bu heralde.
Boku yedik ya. Neyse sayin Kavukcu ya tesekkürler güzel anlatti, iyi konustu. Bir cok soru isaretleri kapadi.
Böyle olacak yönetici iste
Hazır falan değil lan kolpaya son verDenildiği gibi osimenin parası hazırmış gerçekten
75 milyon euro
İnanılmaz iyi iş çıkarmış kavuk
Varsa siyasi 1-2 etkisi olmuştur onda da sanmıyorum olay senin dediğin gibi. Her kulüp her ay sermaye artırımı diye konuştuğu ortamda biz bir kişinin başarısı diyemeyiz.Spor kulübüyüz diye onay veriliyor yav, Fenerin değer arttırmaları çok kabul görmediği için düşük oranda yapabildiler hep.
Beşiktaşın son verilen 4-5 milyarlık onayı skandaldı bence öyleki karşılık bile bulamadı, kredi çekip kendileri almaya çalıştılar.
Bu kadar üst üste bedelliye onay verilmesi birine verdik diğerine vermemek olmaz kafası tamamen.
Uyelerle, abilerle gorusup nabiz yokluyorlardir. Bizim icin sıkıntı oluru gorurlerse iptal ederler yoksa kabul edip geçerler. Önümüzdeki bir haftada satılık yutubırlardan da bu ihaleyle ilgili guzellemeler duyarız. Muhtemelen ilk taşı geh bilibili atar.Bence ihale iptal olacak, Dursun iddialı konuştu da yer lafını.
bu is bitti dedi uzerini kapatti hizlica panik var birilerine yedirmeye calisiyorlar cok belliBence ihale iptal olacak, Dursun iddialı konuştu da yer lafını.