Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu is bitti dedi uzerini kapatti hizlica panik var birilerine yedirmeye calisiyorlar cok belli
İhale yapıldı o doğru ama verilen teklifler kabul edilebilir gelmedi bana, bu şekilde verirlerse çok büyük riske atarlar kendilerini.

Hazır falan değil lan kolpaya son ver
Abdullah Kavukcu: "Şu bir gerçek; 'Osimhen olmadığı zaman, ya biz bu parayı başka birine kullanalım'... Yok. Osimhen'le alakalı sponsorlarımız farklı. Fatih Bey burada, Osimhen için bir para veriyor ama başkası için verir mi, bunları konuşmadık biz."

Burdan o sonuç çıkıyo

Serginin de istemesi hakançden bize hiçbir fayda gelmeyeceğinin kanıtı gibi görünüyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayatının hatasını sergiye bulasarak yaptin. Bunu okuyan sergenim HakanÇ sevenleri dergahina dogru bu sekil yola çıktı.

@Sergen Zeren

Abdullah Kavukcu: "Şu bir gerçek; 'Osimhen olmadığı zaman, ya biz bu parayı başka birine kullanalım'... Yok. Osimhen'le alakalı sponsorlarımız farklı. Fatih Bey burada, Osimhen için bir para veriyor ama başkası için verir mi, bunları konuşmadık biz."

Burdan o sonuç çıkıyo
İzlesen çıkmayacağını anlardın

Toplantıdaki adama bile Osimhen olursa artık biraz para verirsin falan dediler

Sözlü kontakt kurulan bir kaç kişi var ortada 75 hazır gibi bir şey yok.

İzlesen çıkmayacağını anlardın

Toplantıdaki adama bile Osimhen olursa artık biraz para verirsin falan dediler

Sözlü kontakt kurulan bir kaç kişi var ortada 75 hazır gibi bir şey yok.
Bence 4-5 farklı kişiden 10+ söz aldılar. Devamını kendi içlerinde cözebilirler. Bu süreçte 1-2 kişi daha bulurlarsa saf sponsor ile bitirebilecekler. Umarım söz aldıkları yamuk yapmaz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Nalbant, sen kendi yorumunu yapmadan once videoyi izlesene ya da su konuyu okuyalim mesela:

Sadriyi okurken Ahmed Arif üstat neden banlandi o zaman diye sorguluyor insan

Nalbant, sen kendi yorumunu yapmadan once videoyi izlesene ya da su konuyu okuyalim mesela:

Senin mesajdan alıntı yaptım ne biliyim konuşulanla yazılanın farklı olduğunu

Sana güvendik

Abdullah kavukcu hakkinda yapilan olumsuz algilardan sonra en azindan taraftarin bir kesimi tarafindan sevildiyse demek ki bazi iyi isleri olmus

fatih altayli’nin iddialari vardi mesela sezon basinda ve burda da konusuldu

Bu yüzden hatta görev almasin istendi

Ama sanki algilari kirmis taraftar daha olumlu kendisine karsi

Osimhen işi turnuva sonrasına kalacak gibi görünüyor. Ben bu ay sonuna kadar netleşir diye düşünüyordum. Bu arada ankette yazan gibi Eylül'de kalmasının imkanı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt