Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata'nın kiralık sözleşmesi var ve Osimhen'in durumu netleşmeden karar verilmemesi lazım. Tamam Osimhen inanılmaz bir oyuncu ama Icardi ve Morata da sıradan forvetler değiller biraz sakin olabiliriz bu açıdan.

Osimhen olursa bence morata kalmak istemez

Bu yüzden morata da osimhen transferinin netlesmesini bekliyor diye düsünüyorum

Dünya kupasi icin devamli oynamak istiyor

Osimhen’in kaldigi senaryo da bu mümkün degil

İzlesen çıkmayacağını anlardın

Toplantıdaki adama bile Osimhen olursa artık biraz para verirsin falan dediler

Sözlü kontakt kurulan bir kaç kişi var ortada 75 hazır gibi bir şey yok.
Napoli iddia edildiği gibi taksit yapacaksa, bu yıl için 75 milyonu bulmak gerekmeyebilir. Her yıl ödenecek taksit kadar "hadi beyler pamuk eller cebe" diye etrafa salça olup kervanı yolda dizmeye çalışırız. Gerçi başka da yol yok bu masrafa girilecekse ki mümkünse girilsin, şu fener tam bitsin...

Yerli havuzunu güçlendirmek istiyorsak Ozan Kabak ve Salih Özcan'ın takımlarıyla 1 yıllık sözleşmesi kalmış. Mesela Berkan-Kerem'den çıkıp Salih Özcan eklemesi olabilir. Keza savunmaya da Ozan Kabak rotasyonda güç katar ayrıca Avrupa listesine de +1 olur.

Osimhen olursa bence morata kalmak istemez

Bu yüzden morata da osimhen transferinin netlesmesini bekliyor diye düsünüyorum

Dünya kupasi icin devamli oynamak istiyor

Osimhen’in kaldigi senaryo da bu mümkün degil
osimhenin kaldığı senaryoda bizim 3lü orta saha işi de suya düşer.

hocanın icardiyi keseceğini sanmıyorum, sakatlanmadan önce de kiloluydu mental olarak bitikti yine kesmedi. muhtemelen çift forvete geçeriz veya icardiyi 10 numarada izlemek gibi kötü kararlar alırız. İcardinin birinci kaptan olacağını da düşünüyorum

Ben osimhen gelecekse icardinin gitmesini istiyorum. aksi durumda osimhen gelmemeli.

osimhenin kaldığı senaryoda bizim 3lü orta saha işi de suya düşer.

hocanın icardiyi keseceğini sanmıyorum, sakatlanmadan önce de kiloluydu mental olarak bitikti yine kesmedi. muhtemelen çift forvete geçeriz veya icardiyi 10 numarada izlemek gibi kötü kararlar alırız. İcardinin birinci kaptan olacağını da düşünüyorum

Ben osimhen gelecekse icardinin gitmesini istiyorum. aksi durumda osimhen gelmemeli.
Senin söylemine katılmak mümkün değil.Eğer olduda Ossimhen - İcardi bir arada oynayacak ise,Torreira-Lemina önlerine çilingir ve 1 kanat ile oynamak zorunda.Kesinlikle bir çilingir şart.Olmazsa olmaz.

Bu florya işi yönetimin sonu olacak gibi geliyor bana

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin söylemine katılmak mümkün değil.Eğer olduda Ossimhen - İcardi bir arada oynayacak ise,Torreira-Lemina önlerine çilingir ve 1 kanat ile oynamak zorunda.Kesinlikle bir çilingir şart.Olmazsa olmaz.
osimhen gelirse benim dediğim gibi oynayacak hoca.

ya da 3412 oynarız.

433 osimhen gelirse icardi de kalırsa mümkün değil

Sadece iyi bir kaleci değil güçlü de bir karakter olmalı. Takımın güvenini yukarıya çıkarabilecek biri dendiğinde aklıma sadece Emiliano Martinez geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt