Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serge Gnabry'nin Türkiye'ye gitmek istediği doğru değil. Fenerbahçe, Gnabry ile ilgileniyor ancak Gnabry, Türkiye'ye gitmek istemiyor. Bayern'de kalmak istiyor.

(Bild / Christian Falk)

Osi yok şunu dedi yok şöyle düşündü yok böyle kahve içti...

Bunların hepsi boş konuşmalar. Osi kararını verdiği an yönetime bildirecek ve o gün zaten yarım saat içinde yönetimden haberi alan 21741 tane hesap Osi "kalıyorum" dedi veya Osi gidiyor! diye tvit atacak, yazı girecek veya hemen bi video paylaşacak.

O ana kadar tüm bu haberinlerin hepsi sadece etkileşim amaçlı.

Osimhen işi turnuva sonrasına kalacak gibi görünüyor. Ben bu ay sonuna kadar netleşir diye düşünüyordum. Bu arada ankette yazan gibi Eylül'de kalmasının imkanı yok
Anket sacma geldi bana o yuzden hayira oyu bastim

Eylulde "olasiligi" varsa deniyor gelmezse sap gibi kaliriz. Kesin gelecekse beklenilir eylule ama kesin degilse en fazla temmuz ortasina beklenilir sonra yolumuza bakmaliyiz

Arabistan tarafını takip eden var mı? Mesela yabancıların çoğunu göndermek isteyen Al Nasr kalecileri Bento'yu göndermek istiyor mu? Eğer öyle bir durum varsa bizim üst sıralarda olabilir kendisi.

Osimhen gelirse ben icardinin ocak ayında arjantine gideceğini düşünüyorum her maç 2 li forvet oynayamayiz bu durumda icardi ailesini bahane edip gider bence o yüzden 3.forvetimizin yedek kalmayı dert etmeyen kaliteli bir oyuncu olması şart.

bu arada herkesin unuttuğu bişi var .

bizim kiralıklar geri dönecek ama uefa sınır getirmiş sanırım 21 yaş üzerinde en fazla 6 futbolcu kiralık gönderilebilecekmiş.

bizim ne yapıp edip elden çıkarmamız lazım çoğunu

bu arada herkesin unuttuğu bişi var .

bizim kiralıklar geri dönecek ama uefa sınır getirmiş sanırım 21 yaş üzerinde en fazla 6 futbolcu kiralık gönderilebilecekmiş.

bizim ne yapıp edip elden çıkarmamız lazım çoğunu
Mehmedim muhtemelen biz ağustos ve eylülde gelecekleri değil gidecekleri konuşacağız👀😍

yönetime ve kvukçuya güveniyorum hatipede güvenmiştim ilk başta inşallah hatip gibi olmaz kavukçuda sonradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt